nexus slot

depo 25 bonus 25

nexus slot

zeus slot

garansi kekalahan 100

Duurzaamheid - Sparo Tapijttegels

Duurzaamheid


Duurzaamheid

Wij hebben ons in deze markt gespecialiseerd in gebruikte tapijttegels. Wij sorteren de tapijttegels zelf naar verschillende kwaliteiten. Zo dragen wij bij aan een circulaire economie door gebruikte tapijttegels een nieuwe bestemming te geven. Wij kijken met zowel een commerciële als een duurzaamheidsbril naar onze producten. Voor u een prachtige tegel voor een fractie van de nieuwprijs en voor ons allemaal een beter milieu.

Daarnaast werken wij samen met Interface. De tapijttegels van Interface zijn per definitie al gemaakt van gerecycled garen.

Samenwerking met Interface

Interface is de grootste producent van tapijttegels ter wereld. De consumententak levert nog altijd tegels onder de naam Heuga, verwijzend naar de vloerbedekkingfabrikant uit Scherpenzeel die in 1988 door Interface werd overgenomen.

Als een van de eerste bedrijven ter wereld zette Interface zich openlijk in voor duurzaamheid. In 1994 sprak de organisatie de ambitie uit om in 2020 klimaatneutraal te werken. Onder leiding van CEO en duurzaamheidsgoeroe Ray Anderson werd er een nieuwe weg ingeslagen. Mission Zero moet alle negatieve impact van de productie van tapijttegels op het milieu wegnemen.

Met deze duurzaamheidsstrategie wil de Amerikaanse multinational de milieubelasting van de productie van tapijttegels in 2020 geëlimineerd hebben.

Het bedrijf won door zijn vooruitstrevendheid al diverse duurzaamheidsprijzen. Zo eindigt het al jaren in de top drie in het duurzaamheidsonderzoek Sustainability van onderzoeksbureau Globescan. Interface won in 2012 de International Green Award als duurzaamste grote onderneming ter wereld. Tevens ontving het de European Business Awards for the Environment 2014-2015 voor het project Net-Works, waarbij afgedankte visnetten worden ingezameld om te recyclen tot grondstof voor nieuwe tapijttegels.


Duurzaam ondernemen is voor ons

Materiaal hergebruiken

Tapijttegels een nieuwe bestemming geven

Samenwerkingen aangaan


slot qris

bonus new member

slot777

slot777

https://kelurahanwahno.kotajayapura.id/wp-includes/js/bonus-new-member/

https://kroya-kroya.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/depo-20-bonus-20/

spaceman

spaceman