nexus slot

depo 25 bonus 25

nexus slot

zeus slot

garansi kekalahan 100

Gebruikte tapijttegels: de 4 belangrijkste voordelen

Gebruikte tapijttegels: De 4 belangrijkste voordelen

composure w1 4169016, grijs

Gebruikte tapijttegels: De 4 belangrijkste voordelen

Op zoek naar een duurzame manier om jouw vloer opnieuw te bedekken? Dan zijn gebruikte tapijttegels de perfecte optie voor zowel het milieu als jouw portemonnee! Wij leven onder het motto ‘A waste is a waste’, en proberen zo ook zo min mogelijk (onnodig) afval te creëren waar mogelijk!

Uiteindelijk hebben we immers slechts één aarde, en daar moeten we zuinig op zijn. Maar waar moet je dan op letten? Hoe kun jij als individu nou echt een verschil maken? Er zijn natuurlijk immens veel opties voor het verduurzamen van jouw pand of woning. Één daarvan is het bekleden van uw vloer met gebruikte tapijttegels.

Huizen circulair inrichten wordt steeds populairder en gebruikte tapijttegels zijn een van de meest budgetvriendelijke opties om te zorgen dat er niet nog meer onnodig afval gecreëerd wordt en om jouw CO2 footprint te verkleinen. Door tapijttegels een nieuw leven te geven kunnen wij ons steentje bijdragen aan een gezonder klimaat en een schonere wereld. Maar dit kunnen wij niet alleen! Doe jij mee?

equilibrium re use b 1190031, grijs

Een tapijttegel voor iedereen

Voor ieder gebouw, pand of woning is er een geschikte tapijttegel. Niet iedereen heeft dezelfde wensen of vereisten natuurlijk. Bij Sparo sorteren wij alle soorten gebruikte tapijttegels op basis van kwaliteit. Omdat wij dit allemaal met de hand doen, kunnen wij de tijd nemen om een grondige kwaliteitscontrole uit te voeren en zodanig ook goed te labelen.

Uiteraard vermelden wij bij elke partij wat voor soort kwaliteit het betreft. Zo weet je altijd zeker wat je aanschaft. Sommige partijen (zoals onze restpartijen tapijttegels) zijn zelfs niet eens te onderscheiden van gloednieuwe tapijttegels. Ook zijn gebruikte tapijttegels altijd wel beschikbaar. 

Omdat deze industrie altijd doorloopt en mensen regelmatig hun vloeren laten vervangen, komen er steeds meer gebruikte tapijttegels op de markt (en helaas vaak ook op de stort). Wij doen dan ook ons uiterste best om zoveel mogelijk van deze tegels op te vangen en in ons assortiment op te nemen. Op deze manier weten wij altijd zeker dat we iets op voorraad hebben voor iedereen! 

ice breaker w2 4282007, grijs sonebacking

Gezond voor jouw portemonnee

Een van de redenen dat veel mensen kiezen voor re-use tapijttegels is omdat het een stuk goedkoper is dan om gloednieuwe premium tegels aan te schaffen. Dit kan soms zelfs meer dan de helft schelen! Al helemaal wanneer je grotere oppervlaktes wilt bedekken kan dit een aanzienlijke hoeveelheid geld schelen, wat u dus zou kunnen gebruiken voor andere doeleinden.

Vooral locaties waar mensen vaak heen en weer blijven lopen en personeel te voet moet blijven (denk aan horeca, verzorgingstehuizen, winkels etc), hebben hier baat bij. Omdat nieuwe tegels vaak snel verslijten valt het verschil al gauw op waar het meeste gelopen wordt ten opzichte van wanneer je gebruikte tapijttegels installeert (daarbij staan tapijttegels bekend om hun geluiddempende eigenschappen en creëert dit een heerlijk rustige omgeving voor uw gasten en bewoners). 

Ook bieden wij regelmatig partijen tapijttegels aan die weggehaald zijn uit bijvoorbeeld kantoren en geven wij deze weer een tweede leven! Op deze manier is het super eenvoudig om beschadigde tapijttegels te vervangen door eentje die er perfect tussen past! (Dan hoeven we er natuurlijk niet bij te zeggen dat dat ook wederom voor een prikkie kan) Daarbij zijn tapijttegels in het algemeen ook nog eens super gemakkelijk te vervangen en te leggen. Hierdoor snijdt het mes zich aan twee kanten en bespaart u ook nog eens op installatiekosten; een kind kan de was doen! 

Gebruikte tapijttegels zijn goed voor het milieu

Het is ondertussen al wel duidelijk dat wij iets zuiniger met onze planeet om moeten gaan. Veel bedrijven zijn hier dan ook al actief mee bezig, waaronder wij! Wij halen hele ladingen gebruikte tapijttegels op of afgekeurde partijen van fabrieken die anders naar de stort gebracht zouden worden en zorgen dat ze terechtkomen bij iemand die er wél nog jaren van kan genieten.

Ook hebben deze tapijttegels al vaak de test der tijd goed doorstaan en daarmee ook bewezen dat ze nog wel even mee kunnen! Zo verminderen wij de hoeveelheid afval die op de stort of in de natuur terechtkomt en maken wij mensen blij met fantastische kwaliteit vloerbedekking voor een habbekrats. Perfect om jouw pand of woning duurzamer te maken. 

Bij de tegels die wij binnenkrijgen en sorteren zitten er ook natuurlijk tegels tussen die te vies zijn, beschadigd of simpelweg niet meer aan de kwaliteitseisen voldoen. Daarvoor proberen wij ook een nieuwe bestemming te vinden, door ze bijvoorbeeld te doneren aan een goed doel. Mochten ze helemaal nergens meer tot nut komen, dan zorgen wij dat ze gerecycled worden als grondstof. Als zelfs dat niet meer mogelijk is dan worden de tapijttegels gebruikt als steun brandstof in de cementindustrie.

Wat wederom betekent dat wij altijd wel een functie kunnen vinden voor deze tegels. Zoals eerder vermeld is het belangrijk dat we milieubewuste keuzes maken deze dagen, en veel mensen zijn daar steeds alerter op. Als we allemaal iets beter gaan opletten met de kleine keuzes in het leven, kunnen we met zijn allen een gigantische impact hebben op het milieu. Zo zijn gebruikte tapijttegels dus ook een fantastische eerste stap naar een schonere omgeving! Als je opzoek bent naar een passende tegel, ben je altijd welkom in onze tapijttegel showroom, zodat je de tegels in het echt kunt bekijken.

samplebox

Bijzondere tapijttegels

Het wil ook nog weleens zo zijn dat de tegels die wij binnenkrijgen met kleuren of patronen hebben die niet meer zo veel voorkomen in de huidige markt of al volledig zijn verdwenen vandaag de dag. Dit biedt voor de creatievelingen onder ons gigantisch veel mogelijkheden om een bijzonder uiterlijk te creëren en zo hun vloer volledig te personaliseren en er een unieke uitstraling aan te geven! 

Soms komen wij vintage patronen tegen, die je dan weer perfect zou kunnen combineren met sommige egale tegels om zo iets te maken wat helemaal bij jou past. Het spreekt natuurlijk voor zich dat als je met deze unieke gebruikte tapijttegels aan de slag gaat dat het niet moeilijk zal zijn om een hele speciale vloerbedekking te maken voor jouw pand of woning. Zo vind je bij Sparo de perfecte woonkamer tapijttegels. Met alle combinaties die wij kunnen aanbieden zijn de mogelijkheden eindeloos met gebruikte tapijttegels: Mix and Match!

Wilt u ook graag uw huis circulair inrichten en zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk te  werk gaan? Ook klaar met bakken met geld betalen voor nieuwe tapijttegels? Wil jij ook jouw CO2 footprint verkleinen? Dan zijn gebruikte tapijttegels een fantastische optie voor jou! Zo krijg jij de kwaliteit waar je naar op zoek bent voor minder dan de helft van de prijs en uiteraard draag jij zo ook bij aan het verminderen van de impact op het milieu! 

Neem contact op met Sparo

Gezien het feit dat er een gigantisch aanbod aan mogelijkheden is, snappen wij als geen ander dat het fijn is om een beetje advies erbij te krijgen. Neem daarom gerust contact met ons op of kijk even door onze site heen om te kijken naar alle mogelijkheden! Of ben je al overtuigd en wil je nu gewoon weten wat het zou kosten om de vloer in jouw pand of woning te laten bekleden met gebruikte tapijttegels? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan! Wij helpen jou graag verder met het maken van de beste en meest milieubewuste keuze.

Deel dit bericht


slot qris

bonus new member

slot777

slot777

https://kelurahanwahno.kotajayapura.id/wp-includes/js/bonus-new-member/

https://kroya-kroya.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/depo-20-bonus-20/

spaceman

spaceman