nexus slot

depo 25 bonus 25

nexus slot

zeus slot

garansi kekalahan 100

Design met oog voor klimaat - Sparo Tapijttegels

Design met oog voor klimaat

Budget Tapijttegels Sparo

Design met oog voor klimaat

Steeds meer mensen die hun huis willen designen en restylen, kiezen voor zo duurzaam mogelijke oplossingen. Waarom zou je namelijk meer betalen dan nodig en het milieu onnodig willen verpesten?

Door oog te hebben voor duurzaamheid kun je je woning voordelig, stijlvol en klimaatvriendelijk inrichten. Maar hoe kun je dit op een slimme manier aanvliegen? Heel simpel: door gebruik te maken van onderstaande adviezen ????.

Maak gebruik van stijlvolle tapijttegels

Een goede manier om je huis op een duurzame manier stijlvoller te maken, is door te kiezen voor tapijttegels als vloerbedekking. Een groot voordeel van tapijttegels, vanuit het oogpunt van duurzaamheid, is dat dit soort vloerbedekking erg slijtvast en sterk is en daardoor een lange levensduur heeft. Los van dit voordeel is er een enorme keuze aan soorten en stijlen tapijttegels. Voor alle soorten woonstijlen, van Scandinavisch tot klassiek of modern, is er maatwerk mogelijk!  

Maar als het om tapijttegels gaat kan het nog duurzamer. In veel gevallen zijn tapijttegels prima herbruikbaar. Zo halen wij regelmatig grote kantoren leeg en sorteren de gelegde tapijttegels uit naar kwaliteit. Vaak nog als nieuw, soms met kleine spots, maar altijd erg netjes! Een indicatie van deze tapijttegels kun je vinden onder onze ReUse-sectie.

Kies voor gerecyclede meubels

Een slimme duurzame manier om je interieur klimaatbewust in te richten, is ook door gebruikte en opgeknapte meubels te kopen. Refurbished of retro meubels die tweedehands én opgeknapt zijn, zijn vaak net zo mooi als nieuwe meubels. Maar er is nog een voordeel: vaak ben je voordeliger uit met tweedehands meubilair en bespaar je hierdoor flink wat geld. En nog mooier is dat hout en andere grondstoffen hergebruikt worden en je hiermee dus milieubewust bezig bent. 

Regel goed isolatie

Een kernvoorwaarde voor een duurzaam interieur is een goed geïsoleerd huis of kantoor. Zonder goed geïsoleerde ramen, spouwmuren en natuurlijk vloerisolatie verlies je in huis een hoop onnodige warmte. En dat betekent dat je extra moet stoken, meer CO2 uitstoot en ook meer kosten maakt. 

grijs2

Koop duurzame raambekleding

Je interieur designen met oog voor klimaat en milieu, kun je slim doen door duurzame raambekleding te kopen. Een van de beste opties zijn rolluiken, omdat deze perfect isoleren en er ook visueel stijlvol uitzien. Wanneer je een rolluik sluit verlies je tot wel ca. 15-20% minder van de gewenste kamertemperatuur.

Verbruik minder energie

Je huis designen doe je ook slim, als je kiest voor energiezuinige oplossingen op het gebied van elektra. Alle spaarlampen en gloeilampen kun je het beste vervangen door ledverlichting. Dat levert je al snel een besparing op van tientallen procenten. Daarbij gaan led lampen ook aanzienlijk meer dan traditionele verlichting, waardoor je op lange termijn nog duurzamer bezig bent.

En fijn is natuurlijk ook dat led lampen qua design in allerlei stijlen verkrijgbaar zijn, van modern of klassiek tot retro of romantisch. Er zijn keuzemogelijkheden genoeg als je led lampen wilt kopen die exact passen bij jouw woonstijl.

Naast led lampen kun je het natuurlijk nog wat steviger aanpakken, door een stuk of 15 zonnepanelen op je dak te laten plaatsen. Met het tegenwoordige hoge rendement van zonnepanelen maak je je woning dan energie neutraal. De CO2 die uitgestoten wordt, reduceer je met zonnepanelen ook aanzienlijk.

Een laatste tip op het gebied van slim met energie omgaan in een design interieur, is door sowieso een slimme thermostaat te laten plaatsen. Jaarlijks kun je hiermee tientallen tot wel honderden euro’s besparen op je energienota en zo tegelijk het milieu en klimaat sparen. Zo heb je én een stijlvol en eigentijds interieur, én je bespaart en houdt rekening met onze aarde. Wat wil je nog meer?

Vergroen het interieur en creëer een natuurlijke atmosfeer in je huis

Bloemen houden van mensen, en gelukkig zijn er ook veel mensen die van bloemen en planten houden. Door veel groen in huis te halen, zoals leuke en frisse plantjes of kleurrijke bloemen, kun je een prachtig natuurlijk interieur maken. Planten en bloemen in huis gebruiken heeft als grote voordeel dat je er relaxed en ontspannen van wordt. Je ervaart minder stress en voelt je rustiger.

Maar dat is niet het enige pluspunt van je huis vergroenen. Onderzoeken hebben aangetoond dat planten in huis ideaal zijn om de lucht op een natuurlijke manier te reinigen. Al met enkele plantjes kun je vuil uit de lucht halen. Daarbij zetten planten en bloemen CO2 om in zuurstof. En dat is extra duurzaam en gezond.

Vandaag beginnen?

Als het om je vloer gaat, dan helpen wij je uiteraard graag verder. We kunnen enorm veel kanten op als het gaat om tapijttegels. Niets is ons te gek en we denken graag met je mee. Een duurzame vloer is in ieder geval een enorme stap in de juiste richting. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Deel dit bericht


slot qris

bonus new member

slot777

slot777

https://kelurahanwahno.kotajayapura.id/wp-includes/js/bonus-new-member/

https://kroya-kroya.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/depo-20-bonus-20/

spaceman

spaceman