nexus slot

depo 25 bonus 25

nexus slot

zeus slot

garansi kekalahan 100

Zo worden bedrijven duurzamer door gebruik van tapijttegels - Sparo Tapijttegels

Zo worden bedrijven duurzamer door gebruik van tapijttegels

benefits of carpet tiles

Zo worden bedrijven duurzamer door gebruik van tapijttegels

Vandaag de dag wordt het steeds belangrijker om milieubewuste keuzes te maken, zowel in het persoonlijke als het zakelijke leven. Bedrijven leggen de focus steeds meer op verduurzaming en doen meer en meer hun best om hun CO2-uitstoot te verminderen. Naast CO2 is het ook noodzaak dat er gelet wordt op de hoeveelheid afval die wordt gecreëerd. 

Dit kan je realiseren binnen het productieproces, maar ook op veel andere vlakken binnen het bedrijfsleven valt er winst te behalen als het op afvalreductie aankomt! Veel bedrijven kijken dan ook naar verschillende oplossingen om overal hun beste beentje voor te zetten. Hoe tapijttegels in dit plaatje passen? Dat lees je hieronder!

Voordelen van tapijttegels

Om een beeld te krijgen van wat tapijttegels allemaal kunnen betekenen voor bedrijven op het gebied van CO2-neutraal worden, zullen we eerst even moeten kijken naar hoe tapijttegels in elkaar steken en wat hun voordelen zijn. Tapijttegels kunnen namelijk vanuit veel onverwachte hoeken toch nog een voordelig pluspuntje met zich meebrengen.

Wat zijn tapijttegels precies?

Tapijttegels zijn stukken tapijt met een dikkere onderlaag die de polen bij elkaar houdt. Hierdoor hebben ze de eigenschap dat je ze zo simpel kan leggen als een gewone tegel. Dat houdt dus in dat eigenlijk iedereen ze met het grootste gemak zonder kennis kan leggen, en je niet hoeft te snijden en te knutselen om het allemaal passend te maken.

Tapijttegels staan bekend om een aantal (erg positieve) eigenschappen. Om het kort samen te vatten; tapijttegels zijn:

  • Geluidsabsorberend
  • Makkelijk te vervangen
  • Makkelijk te leggen
  • Makkelijk in onderhoud
  • Veelzijdig qua patronen en kleuren
  • Duurzaam

Al deze eigenschappen brengen een scala aan verschillende mogelijkheden, opties en voordelen met zich mee, en mensen maken hier dan ook dankbaar gebruik van. Je ziet ze steeds vaker verschijnen in publieke ruimtes en bedrijfspanden, maar ook thuis komen ze steeds vaker voor!

Waarom tapijttegels in jouw bedrijfspand?

Zoals boven al aangekaart zijn er verschillende voordelen van tapijttegels. Bedrijven kunnen van al deze voordelen genieten wanneer ze besluiten om deze in hun bedrijfspand te gebruiken. We zien ook steeds vaker dat bedrijven ervoor kiezen om tapijttegels in hun pand te leggen. Dit is voornamelijk door een hand vol voordelen die tapijttegels met zich meebrengen!

Rust door tapijttegels

Om te beginnen zorgt de geluidsabsorberende eigenschap van de tapijttegels voor een rustige omgeving en reduceert de galm en het achtergrondgeluid in de zaak. Hierdoor raken werknemers minder snel afgeleid of overprikkeld en ook eventuele gasten en cliënten zullen dankbaar zijn dat ze niet midden in de herrie hoeven te zitten of rond te lopen.

Tapijttegels zijn eenvoudig te leggen

Vanaf het moment van aanschaf van de tapijttegels zul je weinig hoeven te investeren in de montage en het onderhoud. In principe kan iedereen de tegels zelf leggen waardoor een monteur overbodig wordt. Dit scheelt natuurlijk geld, maar ook scheelt het weer een busje wat op en neer zal moeten rijden, wat het ook weer beter voor het milieu maakt! Op deze manier bespaar je dus aan beide kanten.

Het onderhoud en vervangen van tapijttegels is kinderspel

Wanneer er een tegel vies is, is het geen enkele moeite om deze schoon te maken. Tapijttegels kun je namelijk met de meest simpele schoonmaakmiddelen reinigen! Hierdoor hoef je ook geen extra middelen in te slaan, wat ook weer geld scheelt én extra plastic flessen die je anders zou gebruiken!

Tapijttegel beschadigd? Geen probleem!

Vooral op de werkvloer worden tapijttegels nog weleens blootgesteld aan veel loopverkeer of andere omstandigheden die slijtage wat versnellen. Mocht er een tegel zijn die zo versleten is dat hij absoluut niet meer tussen de rest past, en wil je deze vervangen, dan is dit geen enkel probleem. Binnen een handomdraai haal je deze eruit en kun je hem vervangen voor een nieuwe tegel. 

Dit kan een gloednieuwe tegel zijn of je koopt een tweedehands tegel zodat er ook geen kleurverschil is. Veel mensen kiezen er ook voor om bij het inkopen van hun tapijttegels een paar extra gebruikte tapijttegels in te slaan zodat ze een paar reservetegels hebben, mocht er eentje te versleten raken. Ook bij onze restpartijen kun je voor een prikkie een fantastische partij aan tapijttegels op de kop tikken!

De veelzijdigheid van tapijttegels

Af en toe is het ook tijd voor een bedrijf om even het interieur en/of de hele huisstijl op te frissen. Wanneer dit gebeurt, is het wel zo prettig als je ook de vloer (indien nodig) een kleine make-over kan geven. Met tapijttegels heb je een ongelooflijk groot aanbod aan kleuren, patronen en maten dat je er letterlijk alle kanten mee op kan. Hierdoor is er altijd een mooie optie die bij het nieuwe imago past.

De gebruikte tegels kunnen, mits ze niet te versleten zijn, ook weer een nieuw leven in geblazen worden door bij een ander bedrijf of particulier nog een keer gebruikt te worden. Bij onze gebruikte tapijttegels sorteren wij ze bijvoorbeeld altijd nog op kwaliteit en vermelden ook op de pagina zelf wat je kan verwachten aan eventuele gebruikssporen. Zo hoeven we goede tegels niet gelijk weg te gooien en kunnen we er extra lang van genieten!

Wat maakt tapijttegels een duurzame optie voor bedrijven?

Als je goed hebt opgelet in de bovenstaande kopjes heb je al een aantal voordelen voorbij zien komen die ook een dikke impact op de hoeveelheid afval van een bedrijf kunnen hebben. Tapijttegels bieden namelijk zoveel verschillende opties, dat een creatieve geest waarschijnlijk wel nóg 10 toepassingen kan vinden om deze duurzaam in te zetten. Je kan het dus helemaal eigen maken!

Gebruikte tapijttegels bij jou op het bedrijf

Als je direct met een groene start wilt beginnen, kun je gebruikte tapijttegels kopen. Deze zijn voorheen al eens gebruikt en daarna door ons of onze partners opgehaald, gesorteerd en waar mogelijk gerestaureerd. Vervolgens bundelen wij de tegens die van dezelfde kwaliteit zijn samen en verkopen we ze opnieuw tegen een zacht prijsje. Dit bespaart per jaar gigantisch veel afval, en zo hoeven we niet telkens weer nieuwe tegels te produceren!

Vanaf het leggen tot het onderhoud; tapijttegels zijn makkelijker en groener

Wanneer je een gewoon tapijt aan het leggen bent en je hele stukken moet wegsnijden, is de kans groot dat je die overige losse lappen tapijt niet zo gauw elders gaat proberen te leggen; want je ziet de naden aardig duidelijk. Vaak eindigen deze losse stukken simpelweg in de prullenbak. Dit is zonde natuurlijk als je bedenkt dat je met tapijttegels dit probleem niet zo gauw hebt! 

Ook wanneer het tapijt beschadigd raakt, dan wordt er gauw een groot stuk uitgesneden, welke ook weer vervangen zal moeten worden door een nieuw stuk tapijt. Deze stukken zijn vaak onregelmatige maten, waardoor een lap tapijt afgesneden zal moeten worden die groter is dan nodig. Met tapijttegels is het zo simpel als één tegeltje eruit halen, en een nieuwe erin leggen. Altijd perfect op maat.

Klaar met je tapijttegels? Geef ze een nieuw leven!

Ook jij kan met jouw bedrijf een flink steentje bijdragen aan de verduurzaming van onze maatschappij. Wanneer je klaar bent met je tapijttegels dan hoef je ze niet gelijk weg te gooien! Vaak zijn deze nog in prima conditie om nog een keer gebruikt te worden bij een ander bedrijf of persoon thuis. 

Daarbij zijn alle tapijttegels van Interface (een van onze leveranciers) standaard al gemaakt van gerecyclede garen, wat het gelijk al een mooie groene keuze maakt voor zowel privé als zakelijk. Naast het feit dat ze al gerecycled zijn wordt er ook nog altijd op gelet of ze elders nog een mooie functie kunnen bekleden; win-win dus!

In het kort bieden tapijttegels dus de optie om reservetegels op voorraad te houden die, indien nodig, binnen no-time geïnstalleerd kunnen worden en perfect inmengen met de rest van de vloerbedekking. Daarbij wordt er in de hele tapijttegel industrie hevig gelet op verduurzaming van de processen en de hele levensduur van de tegels. Ook hoef je dus geen extra (plastic) flessen aan schoonmaakmiddelen in te slaan om de tegels mooi en schoon te houden; dit onderhoud kun je simpelweg met de meest basis-schoonmaakartikelen doen!
Bij Sparo nemen wij duurzaamheid heel serieus en proberen we er ook altijd voor te zorgen dat we zo veel mogelijk kunnen doen om materialen te hergebruiken en om zo min mogelijk afval te creëren. Iedere dag zijn we weer op zoek naar nieuwe mogelijkheden en blijven onze processen optimaliseren zodat wij ons steentje kunnen bijdragen aan een groenere wereld!

Meer weten over dit hele proces, of wil jij meer informatie over wat tapijttegels kunnen betekenen voor jou, zowel zakelijk als privé? Neem dan contact met ons op! Een van onze experts helpt jou graag op weg bij het maken van de beste keuze voor jouw situatie. Wil je nog even rustig wat inspiratie op doen? Kijk dan even rond bij ons op de site!

Deel dit bericht


slot qris

bonus new member

slot777

slot777

https://kelurahanwahno.kotajayapura.id/wp-includes/js/bonus-new-member/

https://kroya-kroya.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/depo-20-bonus-20/

spaceman

spaceman