Heuga Tapijttegels

Onze Heuga Tapijttegels zijn nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Heuga dat in 1988 werd overgenomen door Interface levert nog wel altijd tegels aan de consumententak onder de naam Heuga. Sparo heeft exclusieve deals met Interface voor het aanbieden van Heuga tapijttegels.

Op onze website vind je dan ook verschillende kleuren Heuga tapijttegels. De Heuga tapijttegels is eigenlijk geschikt voor iedere ruimte, dus of je nu op zoek bent naar een tapijttegel voor in je woonkamer, slaapkamer, showroom of kantoor, er is absoluut een geschikte tapijttegel te vinden.

Kun je op de website geen goede tapijttegel vinden die aan jouw wensen voldoet? Wij hebben een nog veel grotere showroom (Herveld), waar je van harte welkom bent om eens rustig te komen kijken.

Filter

Onze ReUse tapijttegels zijn onze gebruikte tegels van hoge kwaliteit. Wij sorteren deze met de hand uit naar kwaliteit en geven tapijttegels zo een tweede leven. Duurzaam en voordelig!

Heuga tapijttegel kopen online in onze shop

Heuga tapijttegels koop je eenvoudig via onze webshop. We hebben gebruikte Heuga tapijttegels of nieuwe waar bijvoorbeeld een kleine weeffout in zit, die totaal niet storend is.

Vooral op een hele gelegde vloer vallen dergelijke weeffouten niet op. Het voordeel hiervan is dat je nieuwe tapijttegels krijgt, maar dan voor de meest scherpe prijs die je kunt vinden.

Heuga 727

Heuga 727 is een tapijttegel die wij vaak op voorraad hebben en enorm populair is bij het grote publiek. Wij bieden deze Heuga tapijttegels in meerdere kleuren aan.

Deze Heuga tegel staat bekend om zijn slijtvastheid en combineert mooie kleuren met een duurzaam karakter. Interface Heuga 727 wordt in één richting of om en om geïnstalleerd.

Van welke materialen zijn Heuga's tapijttegels gemaakt?

De meest populaire tapijttegels van Heuga Interface zijn gemaakt van gerecyclede polyamide (Solution Dyed Nylon). Dit is een synthetische vezel die duurzaam is en veel comfort biedt.

Qua materiaal wordt Solution Dyed Nylon gebruikt. Deze garens zijn kleurvast, uv-bestendig en kunnen heel goed tegen reinigingsmiddelen. Dit maakt de tapijttegels onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te reinigen.

Waarom kiezen voor verschillende tapijttegels bij Sparo?

Wij durven wel te stellen dat er geen andere tapijttegel winkel in Nederland is die een betere service als ons biedt. Je bent bij ons geen nummertje en we adviseren je graag van de oriëntatiefase totdat het kamerbreed tapijt is gelegd.

Ook hebben wij een unieke propositie waarin duurzaamheid een centrale rol speelt. Door onze samenwerking met Interface geven wij gloednieuwe tapijttegels, die bijvoorbeeld een kleine weeffout bevatten, een nieuw leven. Mocht er een duidelijke weeffout aanwezig zijn, dan zie je die altijd terug op onze foto's bij de producten in onze webshop.

Omdat wij groots kunnen inkopen bij onze leverancier hebben wij onze enorme showroom helemaal vol liggen met een groot voorraad aan tapijttegels. Heb jij dus bijzondere wensen, wil je tapijttegels combineren of iets anders waar je veel keuze voor nodig hebt...dan hoef je absoluut niet verder te zoeken.

Heugaveld verschillende tegels kopen?

Wij merken dat Heugaveld, het vroegere Heuga nog enorme bekendheid geniet in deze branche. Hoewel Heuga al erg lang is overgenomen door Interface is het een naam die we nog vaak tegenkomen. Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe vloerbedekking voor een unieke vloer, dan zit je met de Heuga Tapijttegels van Sparo dus wel goed. 

Onze tapijttegels in verschillende collecties zijn vanuit voorraad leverbaar en worden geproduceerd met groene energie. Bestel direct jouw nieuwe tapijttegels tegen de laagste prijsgarantie!