nexus slot

depo 25 bonus 25

nexus slot

zeus slot

garansi kekalahan 100

De tapijttegel trends van 2023 - Sparo Tapijttegels

De tapijttegel trends van 2023

luxueuze uitstraling

De tapijttegel trends van 2023

Tapijttegels zijn een veelzijdige en praktische vloerbedekking tegels die steeds populairder worden. In 2023 zien we een aantal interessante trends op het gebied van tapijttegels, van kleurrijke patronen tot nieuwe materialen. In dit artikel zullen we een overzicht geven van de meest opvallende trends voor tapijttegels in 2023 en uitleg geven over hoe je de juiste tapijttegel kunt kiezen voor jouw specifieke ruimte en stijl.

Wat zijn tapijttegels? 

Tapijttegels zijn kleine stukken tapijt die worden vervaardigd in de vorm van tegels. Deze tegels zijn vaak gemaakt van synthetische vezels zoals nylon of polypropyleen, maar er zijn ook tapijttegels verkrijgbaar van natuurlijke vezels zoals wol. Tapijttegels komen vaak in vierkante of rechthoekige formaten, en zijn gemakkelijk te installeren en te verwijderen.

Ze worden vaak gebruikt in commerciële ruimtes zoals kantoren, winkels en hotels, maar ook in huis zijn ze steeds meer gewild. Omdat de tegels los van elkaar vervangen kunnen worden is dat vaak een praktische oplossing voor plaatsen waar veel mensen komen of waar vlekken makkelijk ontstaan.

De voordelen van tapijttegels

Er zijn veel voordelen van het gebruiken van tapijttegels als vloerbedekking. Een van de grootste voordelen is de eenvoudige installatie. Tapijttegels zijn ontworpen om snel en eenvoudig geïnstalleerd te worden, zonder dat professionele hulp nodig is. Dit kan tijd en kosten besparen. Ook zijn de tegels erg veelzijdig en te gebruiken als woonkamer tapijttegels of als tapijttegels voor een kantoor.

Tapijttegels zijn ook gemakkelijk te onderhouden. Omdat ze in losse tegels geleverd worden kun je ze snel en efficiënt vervangen of verwijderen, dit is bijvoorbeeld handig als er vlekken ontstaan of als de stijl van de kamer verandert. Hieronder lees je de belangrijkste voordelen van tapijttegels:

  • Gemakkelijk te leggen: Tapijttegels zijn zoals eerder gezegd, makkelijk te leggen en kunnen vaak zonder professionele hulp worden geïnstalleerd. Dit kan tijd en kosten besparen.
  • Vervangen of verplaatsen: In het verlengde van het vorige voordeel, tapijttegels kunnen eenvoudig worden vervangen of verplaatst. Dus als er beschadigingen zijn of als de stijl van de kamer verandert, is het gemakkelijk om de tegels te wijzigen.
  • Geluidsdemping: Tapijttegels bieden een goede geluidsdemping en kan zo bijdragen aan een rustige werk- of woonomgeving
  • Makkelijk te onderhouden: Tapijttegels zijn gemakkelijk te verwijderen en te reinigen, wat betekent dat de vloer er altijd verzorgd uitziet.
  • Veel keus: Er zijn veel verschillende soorten tapijttegels beschikbaar met verschillende kleuren, patronen en materialen, zodat er voor elke smaak iets beschikbaar is.
  • Betaalbaar: Tapijttegels zijn vaak goedkoper dan een volledig tapijt of harde vloeren zoals houten vloeren of marmeren vloeren.
  • Brandveiligheid: sommige tapijttegels zijn gecertificeerd voor brandveiligheid en hebben een hogere brandwerendheid dan andere vloerbedekkingen

De tapijttegel trends in 2023

De stijgende populariteit van tapijttegels, zorgen er voor de zowel consumenten als producenten steeds creatiever worden met het gebruik en de productie van tapijttegels. Hieronder lees je belangrijkste tapijttegel trends in 2023. 

Tapijttegel planks

Tapijttegel planks zijn een soort tapijttegels die zijn ontworpen om er een beetje uit te zien als houten planken. In plaats van het standaard vierkant formaat, hebben ze de afmeting van een plank wat maakt dat je er vele creatieve patronen mee kunt maken. Ze zijn vaak gemaakt van synthetische vezels, zoals nylon of polypropyleen, en sommige tegels hebben een soort ontwerp dat een beetje lijkt op echt hout. Deze tegels zijn vaak breder en langer dan standaard tapijttegels, waardoor ze een realistischere houtlook creëren.

urban retreat planks zwart 1.jpg

Kleuren afwisselen 

Het gebruik van verschillende kleuren tapijttegels in een ruimte is een trend die steeds populairder wordt. Je kunt een vloer met verschillende kleuren creëren door de tegels in verschillende kleuren te leggen of door tapijttegels te kiezen met verschillende kleuren en patronen. Dit creëert een speels effect en geeft de ruimte een unieke uitstraling. Bij Sparo hebben we: grijze tapijttegels, blauwe tapijttegels, antraciet tapijttegels, beige tapijttegels, bruine tapijttegels, gele tapijttegels, groene tapijttegels, paarse tapijttegels en rode tapijttegels.

Er zijn verschillende manieren om verschillende kleuren tapijttegels te gebruiken. Bijvoorbeeld, je kunt een hoofdkleur kiezen voor de meerderheid van de tegels en accentkleuren gebruiken voor een kleinere hoeveelheid tegels. Een andere optie is om verschillende kleuren te gebruiken in een patroon, zoals een mozaïekpatroon of een gestreept patroon. Of je kunt verschillende kleuren in een ruimte mixen, bijvoorbeeld door de kleuren van de tegels af te stemmen op de kleuren van de muren of meubels.

Het gebruik van verschillende kleuren tapijttegels kan ook helpen bij het creëren van een bepaalde sfeer in een ruimte. Bijvoorbeeld, warme kleuren zoals rood en oranje kunnen energie geven aan een ruimte, terwijl koele kleuren zoals blauw en groen rust geven. Houd er wel rekening mee dat als je veel verschillende kleuren gebruikt, dat er een goede balans moet zijn tussen deze kleuren. Hierdoor voorkom je dat een kamer druk oogt.

composure mix 1.jpeg

Verschillende patronen

Een trend die we steeds vaker zien in de wereld van tapijttegels, is het gebruik van verschillende patronen. Dit kan worden gedaan door tegels te kiezen met verschillende patronen of door verschillende soorten tegels met verschillende kleuren te combineren. Hierdoor ontstaat een speels en visueel interessant effect in de ruimte.

Er zijn veel verschillende patronen om uit te kiezen, van abstracte vormen tot klassieke patronen zoals ruiten en strepen. Een populaire trend is het gebruik van geometrische patronen, zoals ruiten of hexagonale tegels. Dit geeft een ruimte een unieke uitstraling en kan bijdragen aan het creëren van een bepaalde sfeer.

tapijttegels tetris 3.jpg

Gebruikte tapijttegels

Er zijn verschillende redenen waarom steeds meer mensen gebruik maken van gebruikte tapijttegels. Een belangrijke reden is de groeiende bewustwording van duurzaamheid en het milieu. Gebruikte tapijttegels zijn een duurzame keuze, omdat ze al eerder zijn geproduceerd en gebruikt, in plaats van nieuwe tegels te produceren, dit heeft minder impact op het milieu.

Daarnaast zijn gebruikte tapijttegels vaak goedkoper dan nieuwe tegels, waardoor ze een betaalbare optie zijn voor mensen met een beperkt budget. Ook is het vaak gebruikt tapijttegels een unieke en originele keuze, omdat het vaak een patina heeft of historische verwijzingen bevat waardoor het een eigen karakter heeft.

Je zou misschien denken dat gebruikte tapijttegels vaak slijtage vertonen of misschien wat vies zijn maar bij Sparo doen we altijd een grondige check voor we de gebruikte tegels aanbieden. We zorgen dat we alleen de beste tegels in ons assortiment opnemen waardoor ze eigenlijk niet echt van nieuwe tegels te zijn onderscheiden. Ben je dus opzoek naar betaalbare tapijttegels, kijk dan is bij onze goedkope tapijttegels afdeling.

De Interface Composure

De Interface Composure tapijttegel is nog steeds een absolute favoriet in 2023. Deze tegel was al populair in het verleden, maar blijft in de lopende jaren ook zijn populariteit behouden. Het is een van de meest gebruikte tapijttegels die er is. De reden waarom de Interface Composure tapijttegel zo populair is, is vanwege de vele voordelen die de tegel te bieden heeft. De tegel is super duurzaam, je kunt hem in een grote variëteit van omgevingen gebruiken en hij zal er altijd nog netjes uitzien. Hierdoor is deze tapijttegel geschikt voor zowel zakelijke als privé ruimten.

Daarnaast is de tegel ook heel eenvoudig te onderhouden. Een snelle schoonmaakbeurt met een stofzuiger is vaak al voldoende om hem weer als nieuw te laten ogen.

En dan hebben we nog het design, want daarin zijn de mogelijkheden eindeloos. Er zijn veel verschillende kleuren en designs beschikbaar, waardoor er altijd wel iets te vinden is dat past bij jouw interieur. Kortom, de Interface Composure tapijttegel is nog steeds een populaire keuze in 2023, vanwege zijn duurzaamheid, gebruiksgemak en aantrekkelijk design.

Gebruik deze trends als inspiratie voor je eigen tapijttegel vloer

Dit zijn de belangrijkste trends van tapijttegels in 2023. Hopelijk kun je deze trends gebruiken ter inspiratie voor je eigen tapijttegel vloer. Kies je er voor om een soort houtlook vloer te gaan maken met de plank tapijttegels of wil je juist bijdragen en het milieu en kies je voor gebruikte tapijttegels? Met elk van deze trends zit je in ieder geval goed.

Heb je nu vragen of wil je wat advies over de keuze van een tapijttegel vloer? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Sparo. Een van onze tapijttegel experts zal je helpen om een geschikte tapijttegel te vinden en kan eventuele vragen die je hebt beantwoorden. Dus, heb je nog twijfels, neem contact op met onze klantenservice!

Deel dit bericht


slot qris

bonus new member

slot777

slot777

https://kelurahanwahno.kotajayapura.id/wp-includes/js/bonus-new-member/

https://kroya-kroya.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/depo-20-bonus-20/

spaceman

spaceman