nexus slot

depo 25 bonus 25

nexus slot

zeus slot

garansi kekalahan 100

Modulaire tapijttegels: wat zijn het?

Modulaire tapijttegels: wat zijn het? 

modulaire tapijttegels sparo

Modulaire tapijttegels: wat zijn het? 

Tapijttegels worden steeds populairder en zeker in kantoorruimtes. Om die reden ontstaan er steeds meer varianten zodat ze naadloos aansluiten op de wensen van de eindgebruiker. 

Zo is ook de term “modulaire tapijttegel” ontstaan. Het is een term die nog niet iedereen kent en wellicht veel vragen oproept. Daarom vertellen wij van Sparo.nl je in het artikel hieronder precies wat hiermee bedoeld wordt en hoe je deze modulaire tapijttegels herkent. 

Wat zijn modulaire tapijttegels precies

De term modulair betekent eigenlijk “verwisselbaar” en wordt in veel vakgebieden gebruikt, zo ook in de (tapijt)tegels. Voor modulaire tapijttegels houdt dit in dat de tegels in verschillende formaten beschikbaar zijn en dat deze nog steeds naadloos op elkaar aansluiten. Hierdoor zie je minder snel dat er verschillende formaat tapijttegels in je vloer zitten en heb je nog steeds alle voordelen van een vloer met tapijttegels

Daarnaast zijn er ook meerdere combinaties van formaten en kleuren te maken, waardoor je echt je eigen ruimte creëert en laat aansluiten op je wensen. 

Waarom zou je kiezen voor modulaire tapijttegels

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor modulaire tapijttegels. Om ze goed te behandelen bespreken we daarom 3 voordelen hieronder.

1. Modulaire tapijttegels geven minder snijverlies

Omdat modulaire tegels er in verschillende soorten en maten zijn, zorgt dit ervoor dat ze sneller als geheel op een vloeroppervlak passen. Daardoor creëer je veel minder snijverlies en dat scheelt een hoop troep en kosten.

2. Modulaire tapijttegels zijn duurzamer 

Omdat je veel minder snijverlies hebt bij modulaire tegels zijn er automatisch minder grondstoffen voor de tapijttegels en tijdens de productie ervan nodig. Dit maakt dus ook dat er tijdens het proces veel minder uitstoot ontstaat en er ook geen belangrijke grondstoffen weggegooid hoeven worden. 

Met modulaire tapijttegels ben je dus extra duurzaam bezig, aangezien iedere tapijttegel al een duurzamere optie is. 

3. Je richt je ruimte precies in zoals je zelf voor ogen hebt

Met modulaire tapijttegels richt je je (kantoor)pand precies in zoals je graag zou willen. Omdat deze tapijttegels in verschillende vormen, kleuren en formaten beschikbaar zijn, kies je voor je eigen ruimte een unieke vloer.

Het kiezen van modulaire tapijttegels 

Het is geheel begrijpelijk als je twijfelt tussen verschillende tapijttegels, helemaal als ze dan ook nog eens modulair zijn. We raden het daarom aan om eens op zoek te gaan naar inspiratie voor tapijttegels. Zo kom je voorbereid naar een showroom en weet je wat je kan verwachten. 

Bij Sparo bieden we ook modulaire tapijttegels en hebben we een grote showroom met gebruikte tapijttegels die er nog als nieuw uitzien. Op die manier proberen we de duurzame vloeren een beetje extra te stimuleren. 

Kom gerust eens langs in onze showroom. Onze tapijttegel-experts laten je graag alle verschillende opties zien en bespreken samen met jou de mogelijkheden en beste keuzes. 

Nieuwsgierig geworden of nu al een prangende vraag? Neem dan contact op via onze contactpagina, bel ons, of stuur een e-mail naar info@sparo.nl

Natuurlijk ben je ook van harte welkom om ons assortiment te bekijken in onze showroom in Herveld.  

Deel dit bericht


slot qris

bonus new member

slot777

slot777

https://kelurahanwahno.kotajayapura.id/wp-includes/js/bonus-new-member/

https://kroya-kroya.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/depo-20-bonus-20/

spaceman

spaceman