nexus slot

depo 25 bonus 25

nexus slot

zeus slot

garansi kekalahan 100

4 redenen waarom projectinrichters steeds vaker voor tapijttegels kiezen - Sparo Tapijttegels

4 redenen waarom projectinrichters steeds vaker voor tapijttegels kiezen

tapijttegels projectinrichters

4 redenen waarom projectinrichters steeds vaker voor tapijttegels kiezen

Tapijttegels zijn terug van weg geweest en worden steeds populairder onder projectinrichters. Hier zijn vier belangrijke redenen voor: tapijttegels zijn duurzaam, ze hebben een luxueuze uitstraling, zijn veelzijdig en zijn bovendien gemakkelijk in onderhoud. In dit blogartikel lees je alles over deze voordelen van tapijttegels en waarom projectinrichters er steeds vaker voor kiezen.

1. Tapijttegels zijn duurzaam

Steeds vaker is de tapijttegel op een duurzame manier geproduceerd. Kijk maar eens naar de Embodied Beauty™-collectie van Interface. Deze tapijttegels zijn gedurende de gehele productlevenscyclus CO2-neutraal. Bovendien is dit de eerste collectie van Interface die CO2-negatieve tapijttegels (cradle-to-gate) bevat.

Een ander duurzaam karakter van de tapijttegel is dat ze gemaakt zijn van sterke materialen, zijn vaak eenvoudig te reinigen en hebben zo dus een erg lange levensduur.

Wil je toch een nieuwe vloer? Dan is hergebruik van tapijttegels goed mogelijk. Met het ReEntry project van Interface en Sparo worden tapijttegels uit bestaande vloeren weggehaald, gesorteerd naar kwaliteit en opnieuw in de markt gezet.

2. Tapijttegels hebben een luxueuze uitstraling

Tapijttegels stralen een zekere luxe uit. Dit komt door het materiaal waarvan de tegels gemaakt worden, maar ook zeker door de printjes of motieven die erop staan. Denk bijvoorbeeld aan een leren look, natuurtinten of het gebruik van donkere kleuren. Dit geeft niet alleen je vloer iets extra’s, maar ook je gehele interieur krijgt er een chic tintje door.

luxueuze uitstraling 3. Tapijttegels zijn veelzijdig

Zoals je hierboven al hebt gelezen kun je met tapijttegels heel veel kanten op. Denk maar eens aan:

  • Je kunt ze snijden, waardoor je heel makkelijk mooie patronen kunt creëren
  • Je kunt ze in verschillende richtingen leggen waarmee je je vloer meer tot leven brengt
  • Je kunt makkelijk kleuren combineren
  • Je kunt afwisselen met afmetingen
  • Je kunt ze gebruiken om de meest fraaie karpetten te maken

Blauw karpet 4. Gemakkelijk in onderhoud

De hedendaagse tapijttegels zijn goed bestand tegen slijtage. Komen er echter toch vlekken op of ziet hij er op een andere manier niet heel goed meer uit, dan zijn tapijttegels eenvoudig te herstellen.

Het reinigen van tapijttegels kan tegenwoordig heel gemakkelijk en lokaal. Er zijn zelfs bedrijven die je tapijttegels kunnen was in een wasmachine! En zelfs als dit niet werkt, is het mogelijk om de tapijttegels te scheren…

Ja scheren! Hiermee wordt het bovenste laagje van de tapijttegel geschoren en de beschadigingen of vuil minuscuul verwijderd.

Tapijttegels voor jouw project?

Ben jij benieuwd wat tapijttegels voor jouw volgende project kan betekenen? Wij hebben jarenlange ervaring met het samenwerken met projectinrichters en architecten. Door onze kennis, ons netwerk en enorme voorraad tapijttegels kunnen wij iedere project begeleiden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Deel dit bericht


Je hebt dit product toegevoegd aan de winkelwagen:

slot qris

bonus new member

slot777

slot777

https://kelurahanwahno.kotajayapura.id/wp-includes/js/bonus-new-member/

https://kroya-kroya.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/depo-20-bonus-20/

spaceman

spaceman