nexus slot

depo 25 bonus 25

nexus slot

zeus slot

garansi kekalahan 100

ReEntry - Sparo Tapijttegels

ReEntry

Het ReEntry programma van Sparo & Interface

Het ReEntry programma is in het leven geroepen om substantieel bij te dragen aan een circulaire economie. Het hergebruiken van materiaal of producten is uiteindelijk de meest effectieve en duurzame methode voor een circulaire economie.

Binnen het ReEntry programma bestaan 4 pijlers. Vooral voor ReUse en voor RePurpose is Sparo de belangrijkste schakel.

 • ReUse – Hergebruikt als vloer
 • RePurpose – Omgezet in andere producten of diensten
 • ReCycle – Inzetten als grondstof
 • ReCover – Indien noodzakelijk, als steunbrandstof in de cementindustrie

Ongeveer 60% van uw oude tapijt zal via Sparo worden hergebruikt.

Gemiddeld kan 60% van het tapijt worden hergebruikt
Sparo Interface
Reuse Sparo 1
EEN WEZENLIJK VERSCHIL

ReUse & Sparo

Sparo werkt samen met Interface om waar mogelijk uw ervaren tapijttegels een tweede leven te geven. Sparo sorteert de binnen het ReEntry programma teruggekomen tapijttegels uit en kijkt welke tegels weer commercieel of sociaal een tweede leven krijgen. Als hergebruik en herbestemming niet mogelijk is, dan worden de tapijttegels bij voorkeur gerecycled als grondstof. Uit de resterende tegels wordt de energie en een deel van de grondstof herwonnen in de cementindustrie.

MINDER KOSTEN

Voordelig

Door te kiezen voor ReUse draag je in de eerste plaats niet alleen bij aan een duurzamere wereld maar is het ook nog eens goed voor je portemonnee.

UITGESORTEERD

Kwaliteit op orde

Doordat wij ons sorteerproces dusdanig hebben geoptimaliseerd weet je precies wat voor kwaliteit je kunt verwachten. Wij maken onderscheid tussen ReUse A & ReUse B tegels.

Certificaat Reentry

OVER INTERFACE

Interface goed op weg om in 2020 haar Mission Zero® -doelstellingen te halen. We hebben met onze nieuwe Climate Take Back™ -missie een nóg ambitieuzer doel gesteld – het tegengaan van klimaatsverandering en het scheppen van een klimaat dat goed is voor al het leven op aarde. Wij begrijpen het belang van partnerschappen en samenwerking.

Ter ondersteuning van onze ReEntry-aanpak dragen wij graag bij aan het inrichten van een circulair kantoor door onze tapijttegels te produceren met gerecyclede en biobased grondstoffen en in onze Europese productielocatie in Scherpenzeel met 100% hernieuwbare energie.

0
+
Ton materiaal hergebruikt
0
+
Ton post-consumer tapijt teruggewonnen

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van ReEntry & ReUse? Neem dan contact met ons op via 085 – 80 81 030 of vul het contactformulier in.

Vul het formulier in

  slot qris

  bonus new member

  slot777

  slot777

  https://kelurahanwahno.kotajayapura.id/wp-includes/js/bonus-new-member/

  https://kroya-kroya.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/depo-20-bonus-20/

  spaceman

  spaceman