nexus slot

depo 25 bonus 25

nexus slot

zeus slot

garansi kekalahan 100

Tapijttegels op de trap - Sparo Tapijttegels

Tapijttegels op de trap

trap tapijt

Tapijttegels op de trap

Tapijttegels op je trap: kan dat? Het beeld dat veel mensen van tapijttegels hebben, is dat deze voornamelijk als vloerbedekking worden gebruikt in woonkamers, slaapkamers en in hallen van woningen of bedrijven.

rubber ondertapijt, dichte trap, kamerbreed tapijt, trap stofferen, soort trap, zachte vloerbedekking, beste tapijt verwijderen, ijzersterke én duurzame vloerbedekking, open trap, vuilwerende beschermlaag, harde vloer, milieuvriendelijke vezels, trap verwijderen, meeste vlekken verdwijnen, kamerbreed tapijt, trap stofferen

Dit beeld klopt echter niet helemaal en is een beetje achterhaald. 

Want steeds vaker kiezen woningeigenaren ervoor om hun trap of trappen met tapijttegels te bekleden. En dat dit geen slechte keuze is, leggen we in dit blog aan je uit. Hieronder lees je wat de mogelijkheden zijn als je tapijttegels op je trap wilt aanbrengen. 

Daarbij gaan we vooral in op de grootste voordelen van dit soort trapbekleding. Profiteer van deze informatie en kies ook voor het gemak van het aanbrengen van tapijttegels op je trap!  

Om je alvast een idee te geven, de onderstaande foto ontvingen wij laatst van een tevreden klant :).

tapijttegels trap

Een trap met trapbekleding tapijt heeft een stijlvolle uitstraling

Tapijttegels zijn in allerlei kleuren, stijlen en in uiteenlopende patronen verkrijgbaar. Daardoor is het makkelijk om een passende en stijlvolle trap tegel te vinden die bij jouw woonstijl past. 

Stijlvol is de term die goed bij elk soort tapijttegel past. Tapijttegels, van welke kleur ze ook zijn, hebben een warme, sfeervolle en authentieke uitstraling en kunnen je trapopgang zo subtiel restylen.

Trap laten bekleden met tapijt is veiliger dan kale traptreden

Wanneer je de traptreden bedekt met goede tapijttegels maak je je trap direct een stuk veiliger. Als je traptreden kaal zijn, dus alleen van hout zonder trapbekleding, kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. 

Kale traptreden die vochtig worden zijn namelijk spekglad, waardoor je gemakkelijk van de trap af glijdt. Maar ook zonder vocht op een kale trap is deze glad en loop je – letterlijk – een risico als je gebruikmaakt van de trap. 

Tapijttegels zorgen daarentegen voor veel extra grip op de trap en voorkomen dat je wegglijdt. Zeker wanneer je beweeglijke kinderen hebt die de trap op en af rennen, zijn tapijttegels dan ook een absolute aanrader!

trap tapijt
Een foto van een klant die tapijttegels op zijn trap heeft gemaakt.

Meer comfort als je traploopt

Een derde pluspunt van kwalitatief goede tapijttegels is het gegeven dat je veel meer loopcomfort ervaart als je de trap gebruikt. Zoals gezegd heb je niet alleen meer grip op de trap, maar zorgt het tapijt ervoor dat je voeten niet koud worden. 

Dit is met name prettig als je in de nacht even uit bed moet om beneden bijvoorbeeld even naar het toilet te gaan. Of als je in de ochtend uit bed klautert en voor je eerste kop koffie op blote voeten naar beneden gaat. 

Doe je dit op een trap zonder tapijttegels of een soortgelijke trapbekleding, dan weet je wel wat er gebeurt: je voeten verkleumen en worden koud. Met tapijttegels heb je hier geen last meer van! 

Traplopen maakt een stuk minder geluid

Tapijttegels hebben naast een positief thermisch effect, namelijk extra warmte en comfort, ook in akoestische zin een interessant voordeel. Tapijttegels dempen namelijk het geluid als er van de trap gebruik wordt gemaakt. 

En dat is fijn, want krakende trappen behoren tot de grootste ergernissen van veel mensen. Zeker als er ‘s nachts sprake is van geluid vanuit de trapopgang, wordt dat als vervelend ervaren. Met goed traptapijt heb je daar geen last meer van!

Trap bekleden met tapijt kun je gemakkelijk zelf doen

Een van de fijne kenmerken van tapijttegels op de trap is dat je deze tegels gemakkelijk en snel zelf kunt leggen. Je hebt dus geen stoffeerder of interieurspecialist nodig om de tapijttegels voor jou te leggen, maar kunt dit gewoon lekker zelf doen. 

Niet alleen scheelt dit je een hoop tijd, maar ook spaar je hier geld mee uit. Je hoeft namelijk geen specialist in te huren om jouw tapijttegels te leggen.

Scherpe prijzen!

Ten slotte: niet iedereen in Nederland heeft een even goed gevuld portemonnee. We hebben in ons land niet allemaal topbanen of geld over om ons allerlei luxe materialen te overladen. 

Maar wat je wel kunt doen, is tapijttegels inkopen bij Sparo. Doordat wij grote partijen tapijttegels in bulk kunnen opkopen en deze sorteren naar kwaliteit, kunnen wij onze tapijttegels tegen een scherpe prijs aanbieden.

Tip van Sparo:

Als je kiest voor tapijttegels voor op je trap, dan is een goede keuze om te kiezen voor zogenaamde planks. Planks zijn in tegenstelling tot de gewone tapijttegels niet vierkant, maar langwerpig. Dit is uiteindelijk makkelijker leggen. Onze volledige voorraad planks staat nog niet op onze webshop, maar in onze showroom hebben we volop keuze!

Deel dit bericht


slot qris

bonus new member

slot777

slot777

https://kelurahanwahno.kotajayapura.id/wp-includes/js/bonus-new-member/

https://kroya-kroya.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/depo-20-bonus-20/

spaceman

spaceman