Leer ons kennen: Joep

Joep Magazijn 2 Goed

Leer ons kennen: Joep

Joep (salesmanager)

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, de verkoop zelf vind ik niet het leukste aan mijn werk. Dit klinkt misschien vreemd maar ik zal het toelichten…

In het begin was Sparo gevestigd in een kleine loods om bezoekers te ontvangen die een goed advies willen en een scherpe prijs om hun huis of kantoor in te richten met gebruikte tapijttegels.

Momenteel zijn we vijf dagen in de week geopend en staan we nog steeds klaar voor onze klanten van het eerste uur maar is zowel onze voorraad als onze projecten in omvang gegroeid.

In 2019 zijn we vanuit een loods in Andelst verhuisd naar een groot magazijn en tevens showroom in Herveld. Daar hebben we al diverse klanten mogen ontvangen en heb ik mee mogen denken om onze tapijttegels te leggen bij een Nederlandse luchtvaartmaatschappij, kledingzaken en milieuorganisaties in binnen en buitenland.

Het laagdrempelige zijn we in de afgelopen jaren niet verloren. Klanten die bij ons bestellen blijven terugkomen en ik sta altijd open voor nieuwe projecten of om vrijblijvend mee te denken voor het inrichten van een magazijn, kantoor, of woning met tapijttegels. Je hoeft je niet te beperken in keuzemogelijkheden, zo hebben we ook een project succesvol afgerond waar een schip bekleed moest worden met zachte tapijttegels.

Het contact, luisteren en meedenken met mensen spreekt mij het meest aan in mijn werk en daar haal ik mijn energie uit. Of je nu als klant bij ons binnen komt met een kleiner budget voor je woning of voor een groot project is de uitdaging om je met een tevreden gevoel naar buiten te laten lopen. Ik probeer altijd in oplossingen met je mee te denken.

Nadat je je bestelling hebt geplaatst is de communicatie met de mannen van het magazijn essentieel om je order zo snel mogelijk in orde te maken. Met de afdeling marketing en sustainability heb ik regelmatig overleg om de service en duurzaamheid van onze processen te verbeteren. Kom eens langs en dan maken we kennis met elkaar met een kopje koffie!

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *