nexus slot

depo 25 bonus 25

nexus slot

zeus slot

garansi kekalahan 100

7 tips om je kantoor gezellig in te richten ✔️💼 Sparo.nl

7 tips om je kantoor gezellig in te richten

kantoor gezellig inrischten - Sparo.nl

7 tips om je kantoor gezellig in te richten

Een gezellig kantoor maakt het niet alleen leuker om op werk te zijn, het bevordert ook de werksfeer en productiviteit. Planten hebben bijvoorbeeld bewezen stressverlagende eigenschappen en ook kleuren in het interieur spelen een cruciale rol.

Volg onze tips voor een gezellig kantoor en bevorder het geluk en de productiviteit van je werknemers!

Je kantoor gezellig inrichten: hoe pak je het aan?

Begin je helemaal vanaf het begin? Zorg dat je van tevoren een plan hebt, zodat alles bij elkaar past en je kantoor een samenhangend geheel wordt.

Bepaal van tevoren een kleurenschema en maak eventueel een moodboard om een idee te hebben van de sfeer die je wil creëren en om inspiratie op te doen.

Is je kantoor al grotendeels ingericht, maar mis je een goede sfeer? Dan kun je al een groot verschil maken door wat planten toe te voegen of de kleur van de muren te veranderen.

Wees niet bang om een vleugje humor toe te voegen door grappige en inspirerende elementen te kiezen die een glimlach op het gezicht van je werknemers toveren.

Tip 1: Verander de indeling

Bij het maken van de inrichting is het essentieel om te overwegen wat past bij je bedrijf. 

Moet er veel samengewerkt worden? Maak dan bijvoorbeeld verschillende eilanden zodat werknemers makkelijk met elkaar kunnen communiceren. Creëer verschillende werkzones om ook ruimte te maken voor focus en concentratie.

Plaats bureaus in de buurt van de ramen voor zoveel mogelijk daglicht. De inval van natuurlijk licht zorgt meteen voor een vrolijker gevoel!

Gebruik een open kast om planten en andere decoraties in te zetten voor de gezelligheid. Dit soort kasten zijn ook een goede manier om verschillende ruimtes te creëren, zonder ze helemaal van elkaar te scheiden.

Een gezellige zithoek is ook onmisbaar. Een plek om te ontspannen tussen het werk door bevordert de sfeer en verhoogt de productiviteit.

Tip 2: Leg een mooie vloer

Ook de vloer is een belangrijk onderdeel van de inrichting. Tapijttegels zijn een goede optie, omdat deze makkelijk te leggen en te vervangen zijn. Ze werken ook nog eens isolerend en dempen het geluid.

Ga voor een donkergrijze look voor contrast, of kies juist voor tegels in verschillende kleuren om de creativiteit te bevorderen.

Tip 3: Kies de juiste verlichting

Verlichting heeft een enorme impact op de sfeer in je kantoor, niemand wordt immers vrolijk van felwitte TL-buizen.

Het beste licht is altijd daglicht, dus maak daar zeker gebruik van. Zorg voor meerdere lichtbronnen en kies een warm wit licht of helder wit licht.

Geef werknemers de mogelijkheid om de hoeveelheid licht aan te passen door instelbare lampen te kiezen en eventueel bureaulampen toe te voegen.

Naast de kleur en felheid van de verlichting draagt de lamp zelf natuurlijk ook bij aan de uitstraling. Kies bijvoorbeeld een opvallend gekleurde lamp of een lamp met een bijzondere vorm.

Tip 4: Kleuren voor concentratie en creativiteit

Bestaat het kleurenpalet van je kantoor exclusief uit wit- en grijstinten? Dan kan het toevoegen van wat kleur een groot verschil maken.

Schilder bijvoorbeeld de muren of leg tapijttegels in diverse kleuren. Ook kleine kleurrijke accenten, zoals vazen en schilderijen, vrolijken een ruimte enorm op. Heeft je bedrijf een kenmerkende huisstijl en kleur? Verwerk deze kleur dan ook in het interieur.

Wist je dat kleuren zelfs invloed hebben op de motivatie, concentratie en creativiteit van je werknemers?

In ruimtes waar concentratie belangrijk is doen witte en blauwe kleuren het goed. Groene en gele kleuren bevorderen juist de creativiteit en rode en oranje tinten staan voor passie en ambitie. Een combinatie van zwart en goud zorgt voor een luxe en mysterieuze uitstraling.

Tip 5: Kies verschillende planten en bloemen

Planten maken het kantoor levendig en geven kleur aan het interieur. Daarnaast filteren planten de lucht en verbeteren ze de luchtvochtigheid.

Ga voor een combinatie van grote en kleine planten voor het beste resultaat. Zet bijvoorbeeld een grote plant in de hoek van het kantoor en installeer een wandplank voor kleinere plantjes.

Kies bij voorkeur voor planten die weinig verzorging nodig hebben, zoals cactussen, Dracaena’s en Monstera’s. Er zijn natuurlijk ook nepplanten die helemaal geen verzorging nodig hebben, maar er toch levensecht uitzien. Je moet dan helaas wel inleveren op de gezondheidsvoordelen van een plant in de ruimte.

Een kleurrijke bos bloemen is een echte eyecatcher en geeft een luxe gevoel. Verse bloemen verwelken snel, dus je kunt beter kiezen voor een bosje droogbloemen of een zijden boeket.

Tip 6: Vermijd rommel

Een rommelige uitstraling is ongezellig en werkt ook nog eens afleidend. Zorg er dus voor dat losse kabels zoveel mogelijk weggewerkt zijn. Kies voor het opbergen van documenten en verschillende spullen het liefst een dichte kast om een rommelige indruk te voorkomen.

Tip 7: Een persoonlijke touch

Verwerk elementen die bij je bedrijf passen in het interieur voor een persoonlijke touch. Schilder bijvoorbeeld een muur in je bedrijfskleur met een inspirerende quote die bij de bedrijfsfilosofie past, of verwerk objecten in het interieur die typisch zijn voor je bedrijf.

Kijk ook zeker naar wat je werknemers zelf belangrijk vinden. Is er bijvoorbeeld behoefte aan beweging? Kies dan bureaus die in hoogte verstelbaar zijn. Staand werken zorgt voor afwisseling en kan de productiviteit verhogen. Heb je echt fanatieke werknemers? Dan kun je zelfs een bureau loopband aanschaffen, zodat je werknemers tijdens het werk een wandelingetje kunnen maken.

Aan het werk!

Dankzij een gezellig en goed ingericht kantoor zijn je werknemers gelukkiger en productiever en maak je een goede indruk op je klanten. Maak van tevoren een plan zodat je kantoor een strak geheel wordt en vergeet niet om persoonlijke en inspirerende elementen toe te voegen. Met bovenstaande tips moet dat zeker lukken!

Deel dit bericht


slot qris

bonus new member

slot777

slot777

https://kelurahanwahno.kotajayapura.id/wp-includes/js/bonus-new-member/

https://kroya-kroya.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/depo-20-bonus-20/

spaceman

spaceman