nexus slot

depo 25 bonus 25

nexus slot

zeus slot

garansi kekalahan 100

Wat kosten tapijttegels? | Een compleet overzicht | Sparo

Wat kosten tapijttegels? Een compleet overzicht

straight forward w1 4268002, grijs

Wat kosten tapijttegels? Een compleet overzicht

Zodra het weer tijd is om een nieuwe vloerbedekking te installeren in jouw huis sta je voor een hele hoop keuzes. Wat voor kleur of wat voor patroon wil je? Wat voor materiaal of tegels? Ga je overal hetzelfde doen of toch wat afwisseling per kamer?

Er zijn een aantal aspecten die wellicht toch wat meer aandacht verdienen dan een ander; ook het kostenplaatje is namelijk belangrijk om mee te nemen in jouw uiteindelijke beslissing. Om wat duidelijkheid te scheppen over de kosten die gemaakt kunnen worden bij het opnieuw leggen van jouw vloer hebben wij het een en ander even op een rijtje gezet voor je!

Wat zijn tapijttegels?

Een tapijttegel is een eenvoudige manier om jouw vloer te bedekken voor een fractie van de prijs wat andere materialen kosten. Het is een vierkant stuk tapijt met een verstevigde onderkant die je met het grootste gemak zelf kan leggen. Tapijttegels zijn een goedkope vorm van vloerbedekking die ook mega eenvoudig te vervangen is mocht er een tegel beschadigd raken of volledig kapot gaan.

Ook zijn ze te verkrijgen in een scala aan kleuren, patronen en verschillende kwaliteiten; je kan er letterlijk alle kanten mee op! Dit houdt in dat je het zo goedkoop of duur kan maken als je zelf wilt, en ook je hele vloer kan personaliseren als het aankomt op patronen leggen of kleurencombinaties!

duet w1 1167008, grijs

Voordelen van tapijttegels

Een paar voordelen van tapijttegels zijn al vernoemd in bovenstaand kopje maar we zullen het hier nog eens even kort samenvatten. Allereerst is het een van de goedkoopste manieren om jouw vloer te bedekken; het is wellicht geen duur materiaal maar wel heel duurzaam! 

Omdat je tapijttegels zowel nieuw als gebruikt kan kopen, kun je het zo milieuvriendelijk maken als je zelf wilt. Het ook nog eens super eenvoudig zelf te leggen en te vervangen bij eventuele beschadiging. Nog een pluspunt is dat je zelf je creativiteit op de vrije loop kan laten gaan door verschillende kleuren en patronen tapijttegels te mixen en matchen! 

Vooral voor commerciële instanties is het een interessante bijkomstigheid dat tapijttegels extra geluidabsorberend zijn. Dit creëert een rustige omgeving zowel voor werknemers als voor eventuele klanten of bezoekers. Ook zijn ze anti-slip, wat ze ook erg populair maakt op plekken waar veel oudere bezoekers zijn. Daarbij zijn tapijttegels ook nog super eenvoudig schoon te maken, wat het ook weer een top-optie maakt voor in de horeca of bedrijfspanden. Je kunt simpelweg tapijtreiniger gebruiken en ze zijn gemakkelijk te stofzuigen.

Om het heel even kort samen te vatten waarom tapijttegels de ideale manier is om je vloer te bedekken:

  • Goedkoop in aanschaf
  • Makkelijk in onderhoud
  • Eenvoudig te installeren
  • Het vervangen van beschadigde tegels is kinderspel
  • Geluidsdempend
  • Fantastisch te personaliseren

U ziet waarschijnlijk al dat er genoeg redenen zijn voor mensen om tapijttegels aan te schaffen en te installeren in hun huis of pand. Nou vragen velen zich alleen nog af: hoeveel scheelt het nou om tapijttegels te nemen ten opzichte van andere vormen van vloerbedekking?

Uiteraard is dit weer allemaal afhankelijk van wat uw exacte wensen zijn, maar om toch een klein idee hierover te geven zullen we even een rekenvoorbeeld er op los laten! (Mocht je meer willen weten over alle voordelen van (gebruikte) tapijttegels dan raden wij je aan om even op onze blog te kijken!)

Wat kosten tapijttegels nou precies?

Zoals hierboven al vermeld zijn de uiteindelijke kosten geheel afhankelijk van wat u precies voor ogen heeft voor uw vloer. Toch zullen we even wat voorbeelden aanhalen zodat u een beeld bij de mogelijke kosten krijgt.

Een paar van de goedkoopste opties om jouw vloer te kunnen bekleden met tapijttegels zijn door restpartijen te kopen of door gebruikte tapijttegels af te nemen. Zo hebben wij restpartijen van onze basic tapijttegels in de aanbieding waar je bijvoorbeeld voor iets minder dan €5,50 per vierkante meter al een flinke lading aan tapijttegels kan krijgen! Dit houdt dus in dat je een kamer van 5 bij 5 meter al kan leggen vanaf slechts €137,50!

Naast de restpartijen hebben wij natuurlijk altijd ook nog gebruikte tapijttegels op voorraad. Deze worden zorgvuldig gesorteerd op basis van kwaliteit, waardoor u altijd weet in wat voor staat uw tegels worden geleverd. Omdat het belangrijkste aspect van deze tegels is dat ze een tweede leven krijgen (en zo dus ook gelijk milieuvriendelijk zijn), kun je deze partijen vaak super goedkoop op de kop tikken. Bij ons kun je onder andere bepaalde partijen al vanaf ongeveer €4 per vierkante meter krijgen! Ofwel om het voorbeeld van hierboven aan te houden: een kamer van 25m2 kost zo’n  €100 om te bekleden met gebruikte tapijttegels die ook nog eens milieuvriendelijk zijn!

Mocht je nou niet van plan zijn om te besparen op jouw vloerbedekking en wil je wat bijzonders en van gigantisch hoge kwaliteit? Dan kunnen we ook eens even kijken naar onze premium tapijttegels! Deze tegels zijn de Rolls-Royces onder de tapijttegels en het verschil is ook te merken. Ze gaan jaren langer mee dan de basic of gebruikte tapijttegels, waardoor je minder snel hoeft op te letten of ze vervangen moeten worden of iets dergelijks. De prijzen voor deze tapijttegels liggen rond de 8 tot 10 euro per vierkante meter, met uitzonderingen die wat hoger kunnen uitvallen.

employ lines w14223006, groenzwart

Niet alleen goedkoop in aanschaf

Tapijttegels zijn niet alleen goedkoop, maar ze besparen ook al gauw op de lange termijn! In het begin van dit artikel is al vermeld dat het super eenvoudig is om een beschadigde tapijttegel te vervangen. Wanneer je bijvoorbeeld een gat krijgt in je vloerbedekking die van een rol af komt, zul je een heel vlak eruit moeten snijden en een op maat gesneden vlak er weer in moeten plaatsen. Uiteraard komt hier al gauw kleurverschil bij kijken, en dan praten we nog niet eens over de snijlijnen die gegarandeerd zichtbaar blijven.

Met een tapijttegel kun je de tegel die beschadigd is er eenvoudig uithalen en een nieuwe tegel erin leggen. Het wordt dan ook vaak aangeraden om bij de aanschaf van jouw tapijttegels er een of twee extra af te nemen zodat je zonder kleur of kwaliteitsverschil zonder poespas jouw vloer kan herstellen.

Daarnaast is het natuurlijk ook zo dat ze veel makkelijker te onderhouden en schoon te maken zijn. 9 van de 10 vlekken kun je eruit halen met de stofzuiger en standaard schoonmaakmiddel. Hierdoor bespaar je tijd met schoonmaken en geld met het inslaan van allerlei dure schoonmaakproducten die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt!

composure w1 4169018, grijs sonebacking

Waarom tapijttegels een betere prijs/kwaliteit verhouding hebben dan andere soorten vloerbedekking

De reden dat veel mensen toch kiezen voor tapijttegels zit hem vooral in het feit dat je er flexibel mee bent. Je kunt er letterlijk alle kanten mee op! Als je bijvoorbeeld laminaat laat leggen en je wilt dat deze wat langer meegaat, dan moet je deze eigenlijk ook regelmatig onderhouden. Dit houdt in dat je speciale middelen hiervoor moet kopen, je moet opletten met krassen maken, in de was zetten, het mag ook niet te nat worden etc. Ofwel; je bent er vele malen drukker mee dan wanneer je een vloer bedekt met tapijttegels. 

Daarbij is het een stuk vervelender om een kapot stuk laminaat te vervangen dan wanneer je een beschadigde tapijttegel wilt vervangen! Dus ook hier heb je je geld er al snel uit met betrekking tot onderhoud, reparatie en tijd die je er in het algemeen in moet steken. Daarnaast hebben we bij Sparo ook goed betaalbare restpartijen tapijttegels.

Dit is allemaal alleen nog maar gericht op het onderhoud, maar dan kunnen we natuurlijk ook nog eens denken aan het installeren ervan! Veel mensen houden er niet van om zelf vloeren te leggen, dus huren ze regelmatig iemand in die het voor hen kan doen. Dit gaat zonder twijfel ook wel een paar euro’s kosten voor de klant. Tapijttegels kun je super eenvoudig zelf installeren, maar mocht je het liever door een professional laten doen, dan is hij er een stuk minder lang mee bezig dan wanneer hij laminaat moet leggen; wat uiteindelijk weer kosten bespaart! 

Waarschijnlijk (en hopelijk) heb je nu een beter beeld bij de kosten van het leggen van tapijttegels. Niet alleen dat, maar ook bij de potentiële kosten met betrekking tot onderhoud en reparaties! Tapijttegels bieden een bepaalde vorm van flexibiliteit en vrijheid die veel andere soorten vloerbedekking niet bieden. Zelfs in de jaren na het leggen van jouw tapijttegels zul je nog steeds merken dat het veel geld bespaard en een gunstige keuze is geweest voor jouzelf en jouw portemonnee! Bij Sparo hebben we een ruim aanbod aan verschillende tegels zoals kantoor tapijttegels en woonkamer tapijttegels.

Omdat het aanbod van tapijttegels regelmatig verandert raden wij je aan om even door onze site te gaan en te kijken wat een geschikte keuze is voor jou en jouw vloer! Laat je inspireren door een gigantisch aanbod aan verschillende tapijttegels in verschillende kleuren en stijlen en kijk wat het beste bij jou past!

Toch liever laten adviseren door een expert? Dat kan uiteraard via onze contactpagina. Of weet je al wat je wilt en wil je een totaal kostenplaatje? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij staan altijd klaar om jou te woord te staan en zo samen tot de beste uitkomst te komen; want jouw vloer is onze passie!

Deel dit bericht


slot qris

bonus new member

slot777

slot777

https://kelurahanwahno.kotajayapura.id/wp-includes/js/bonus-new-member/

https://kroya-kroya.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/depo-20-bonus-20/

spaceman

spaceman