nexus slot

depo 25 bonus 25

nexus slot

zeus slot

garansi kekalahan 100

De 5 beste ruimtes voor tapijttegels | Sparo Tapijttegels

De 5 beste ruimtes voor tapijttegels

modern,business,interior,,colorful,but,design

De 5 beste ruimtes voor tapijttegels

Wanneer je een nieuwe woning of een nieuw pand hebt weten te bemachtigen is het tijd om na te gaan denken over hoe je deze gaat aankleden. Daarbij is het handig om een beeld voor jezelf te schetsen over wat er gaat gebeuren in welke ruimte. 

Tapijttegels zijn in wezen ongelooflijk handig in nagenoeg iedere ruimte, maar mocht je niet overal tapijttegels willen leggen dan zijn er een handjevol ruimtes waar ze het meest tot hun recht komen. In dit artikel ontleden wij een aantal opties en lichten we toe waarom ze daar juist handig zijn!

Wanneer moet ik tapijttegels nemen?

Tapijttegels brengen vele voordelen met zich mee, waar we al een aantal van hebben behandeld in vorige artikelen (lees hier onze blog terug als je die gemist hebt!). Toch is het begrijpelijk dat je soms in bepaalde ruimtes een andere ondergrond wil leggen voor een beetje afwisseling. 

Als je er voor kiest om niet in iedere ruimte tapijttegels te leggen is het wel handig om een weloverwogen keuze te maken waar je ze dan wél gaat gebruiken; en om de juiste keuze te maken is het belangrijk om te letten op een paar dingen:

  • Verkeer – Wordt er veel gelopen in deze ruimte/is er veel in- en uitloop?
  • Comfort (en veiligheid) – Is het voordelig om deze ruimte zo comfortabel mogelijk te maken?
  • Geluid – Zullen er veel mensen tegelijkertijd in deze ruimte zijn en wil je rust creëren?

Wellicht heb je nog geen duidelijk beeld waarom deze punten nou zo belangrijk zijn bij deze overweging, maar geen zorgen, wij zullen het haarfijn uitleggen wanneer we de diepte in duiken! Niet alle punten wegen voor ieder individu even zwaar mee, en daarom is juist handig om te kijken voor jezelf wat nou belangrijk is voor jou!

Verkeer

Het punt Verkeer heeft alles te maken met hoeveel mensen jij verwacht om over de vloer te lopen op dagelijkse basis. Zullen er veel mensen naar binnen en buiten lopen? Moeten ze veel heen en weer lopen over de vloer? Dit heeft vooral te maken met slijtage. Hoe meer mensen over jouw vloer moeten lopen, hoe sneller je vloerbedekking slijt. Tapijttegels zijn gelukkig eenvoudig te vervangen als er eentje versleten of kapot is. 

Daarom zijn deze tegels super voordelig in ruimtes waar veel mensen ontvangen moeten worden. Daarbij kun je ook nog eens kiezen voor gebruikte tapijttegels om te zorgen dat je zo min mogelijk verschil ziet met de rest van de vloer!

a woman entrepreneur in a passageway 2021 08 30 16 46 55 utc

Comfort (en veiligheid)

Twee van de voordelen van tapijttegels is dat ze zacht aanvoelen en ook een stuk zachter zijn dan laminaat of stenen vloertegels! Dit houdt in dat het lekkerder loopt én ook nog een stukje veiligheid met zich meebrengt; bijvoorbeeld wanneer iemand valt, zal de tapijttegel de klap een stuk verzachten. Ook als je een lekkere warme sfeer wilt creëren brengen tapijttegels een bepaalde ambiance met zich mee die moeilijk is na te maken met andere vormen van vloerbedekking!

Geluid

Wat veel mensen nog weleens over het hoofd willen zien is de geluiddempende factor die tapijttegels met zich meebrengen. Vooral in ruimtes waar veel mensen tegelijkertijd moeten zijn kan een harde ondergrond ongelooflijk veel herrie creëren. Tapijttegels hebben een voordeel, omdat ze zacht zijn en isolerende eigenschappen bevatten, dat ze rust creëren, wat iedereen in de ruimte zeker kan waarderen. Op langere termijn kan dit gehoorschade verminderen.

Nu je een beetje een goed beeld hebt bij wat belangrijke punten zijn om op te letten voordat je kiest waar je tapijttegels gaat leggen, zullen we een aantal voorbeelden geven van ruimtes waarvan wij denken dat het het handigst is om tapijttegels te gebruiken.

Wachtruimtes

In wachtruimtes wordt vaak gekozen voor tapijttegels omdat er een grote hoeveelheid mensen naar binnen en naar buiten loopt op dagelijkse basis. Dit betekent dat de vloerbedekking sneller zal slijten en dat er gigantisch veel lawaai wordt gegenereerd door het stampen van de gasten/cliënten/patiënten of door het personeel. 

family with a girl sitting on a couch at the waiti 2022 02 01 22 17 29 utc

Al helemaal als een receptionist(e) de hele dag in die ruimte zal moeten blijven zitten is de kans groot dat deze al gauw hoofdpijn of gehoorschade zal oplopen.

Hier zie je dus al gauw de kopjes Verkeer en Geluid terugkomen.  

Als je ervoor kiest om hier tapijttegels te gaan gebruiken in jouw wachtruimte zal niet alleen je personeel je dankbaar zijn, maar ook je portemonnee! Want wanneer een tegel beschadigd raakt, hoef je alleen de kapotte tegel te verwijderen en deze te vervangen!

Kantoren

Kantoren hebben ook veel baat bij het gebruik van tapijttegels. In een ruimte waar geconcentreerd gewerkt moet worden is niks vervelender dan de hele dag door impulsen en prikkels te krijgen die je afleiden van je taken. Voetstappen zijn in dit geval ook nog eens een onnodige afleiding, want ze zijn mega eenvoudig te verhelpen.

Tapijttegels brengen een rustgevende sfeer in het pand waar alle werknemers (en zo ook de werkgever) van zullen profiteren. Als werknemers minder afgeleid raken, kunnen ze hun focus op het werk houden en zo dus ook een stuk productiever zijn.

Ook hier geldt dat voor het bedrijf het mes aan twee kanten snijdt; de tegels leggen en vervangen is goedkoper dan alternatieve vloerbedekkingen en als een tegel beschadigd raakt is deze binnen een handomdraai vervangen! 

Met verschillende tegels en kleuren kun je ook heel mooi de huisstijl van het bedrijf terug laten komen, wat aan (potentiële) klanten ook gelijk laat zien dat je oog voor detail hebt. Dit kun je doen door kleuren te mixen of met patronen te spelen. En weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Doe bij ons lekker wat inspiratie op!

Voor een écht chique uitstraling kun je ook altijd nog kiezen voor onze premium tapijttegels of design tapijttegels

Kinderkamers

Hier denkt niet iedereen gelijk aan, maar kinderkamers zijn een uitstekende keuze om tapijttegels te installeren. Om te beginnen zijn de zachte eigenschappen van tapijttegels hier super handig, omdat een jong kind nog weleens wilt omvallen. De tapijttegels kunnen zodoende weer de klap verzachten en de kans dat jouw kleine zichzelf echt bezeert of openhaalt is hierdoor een stuk kleiner. 

Ook wanneer je ‘s nachts even snel de kamer in moet/wilt komen de geluidsdempende eigenschappen weer goed tot hun recht. De kans dat uw baby wakker wordt van luide voetstappen is in wezen nihil als je over tapijttegels loopt!

minimal kid room 2021 08 26 15 45 02 utc

Conferentiezalen en theaters

Dit zijn ruimtes waar grote hoeveelheden mensen bij elkaar komen en rust en akoestiek vooral van belang zijn. Als een publieke spreker of acteur het woord heeft tijdens een conferentie of optreden, dempen de tapijttegels de galm en echo’s die nog weleens willen voorkomen. 

Ook is het weer een typisch voorbeeld voor het kopje Verkeer; het zijn veel mensen die de zaal in moeten, wellicht af en toe naar het toilet gaan, vaak worden er pauzes ingelast bij dit soort evenementen, wat weer allemaal redenen zijn om even rond te lopen waardoor de slijtage van de vloerbedekking ook weer heftiger wordt.

Minder schoonmaakwerk


Daarbij is het ook handig om het schoonmaakwerk in overweging te nemen; bij dit soort evenementen wil het nog weleens voorkomen om een hapje en een drankje te halen, en niet iedereen is even handig soms! Daarom bieden tapijttegels ook hier weer het voordeel dat ze gemakkelijk zijn schoon te maken en dus zal jouw vloer er voor langere tijd goed uit blijven zien! 

Tevens is het voor grotere oppervlaktes (zoals theaters en conferentiezalen) ook voordelig om restpartijen op te kopen; zo bespaar je al gauw tonnen met geld!

alone in the theater 2021 08 26 18 51 25 utc

Hotelkamers

Ook hotelkamers kunnen tapijttegels goed gebruiken. Hier komen veel mensen om te genieten van hun rust en comfort. Dat zijn nou precies twee factoren die tapijttegels perfect kunnen creëren. Naast het feit dat tapijttegels dus zacht en geluiddempend zijn, zijn ze ook nog een isolerend, wat de kamer een stuk duurzamer en warmer maakt. Hierdoor bespaart het management ook nog eens geld op de stookkosten, en zal de gast het niet gauw koud krijgen in de kamer!

Daarbij kun je met het gigantische aanbod aan verschillende patronen en kleuren ook nog eens precies de uitstraling creëren die het beste bij jouw hotel past! Ook is het onderhoud van tapijttegels lekker eenvoudig en kun je deze met de meest simpele schoonmaakmiddelen weer schoon krijgen in het geval van vlekken en viezigheid. 

Veelzijdige vloerbedekking

Zoals je kan zien zijn tapijttegels een van de meest veelzijdige vormen van vloerbedekking en brengen ze tal van voordelen met zich mee. In principe zijn ze dan ook geschikt voor iedere ruimte, en de bovengenoemde ruimtes zijn slechts voorbeelden van waar ze perfect tot hun recht komen. Uiteraard zijn er nog grote hoeveelheden ruimtes waar hun eigenschappen ook goed uit de verf komen, zoals slaapkamers, bibliotheken, woonkamers en fitnessruimtes; noem maar op! 

Mocht je nog meer willen weten over tapijttegels en hun voordelen dan raden we je aan om even andere artikelen op onze blog door te lezen! Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning of pand? Neem dan contact met ons op of kijk even rustig door ons assortiment heen op onze website!

Deel dit bericht


slot qris

bonus new member

slot777

slot777

https://kelurahanwahno.kotajayapura.id/wp-includes/js/bonus-new-member/

https://kroya-kroya.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/depo-20-bonus-20/

spaceman

spaceman