nexus slot

depo 25 bonus 25

nexus slot

zeus slot

garansi kekalahan 100

Waarom tapijttegels perfect zijn voor de kinder & speelkamer

Waarom tapijttegels perfect zijn voor de kinder- & speelkamer

full shot happy kid sitting container (1)

Waarom tapijttegels perfect zijn voor de kinder- & speelkamer

Dat tapijttegels veelzijdig, duurzaam en goedkoop zijn weten veel mensen natuurlijk al. Toch zijn er verschillende drijfveren om ze in verschillende ruimtes in jouw woning of pand te gebruiken in plaats van gewoon tapijt of laminaat. Zo ook voor de kinder- en speelkamer zijn er voldoende redenen om ze hier te gebruiken. Waarom? Daar gaan we eens even grondig in duiken!

Wat maakt een kinderkamer nou zo geschikt voor tapijttegels?

Een kinderkamer of speelkamer wordt natuurlijk op een totaal andere wijze gebruikt en benut dan bijvoorbeeld je keuken, woonkamer of eigen slaapkamer. Een kind is graag actief, speelt soms op een wat ruwere wijze en heeft iets minder in zijn/haar achterhoofd zitten dat hij/zij niet mag knoeien of moet oppassen met de ondergrond. Dit brengt verschillende risico’s met zich mee voor jouw vloerbedekking. 

Kinderen spelen soms onvoorzichtig en tapijttegels zijn lekker zacht (en dus veilig!)

Laten we beginnen met het aller belangrijkste: de veiligheid van jouw kleine. Tapijttegels hebben aan de bovenkant van de tegel lange, hoge polen zitten die lekker zacht aanvoelen en die een eventuele val van jouw kind kan breken en deze zich hierdoor een stuk minder of helemaal niet zal bezeren. 

Kinderen kunnen zo nu en dan nog wel eens een klein ongelukje hebben of uit balans raken, en dit geeft de ouders dan toch een beetje extra zekerheid. Hierdoor kan jouw kind zich zorgeloos bezighouden met het ontdekken van nieuwe grenzen zonder bang te hoeven zijn om zichzelf pijn te doen. Tapijttegels bieden namelijk een zachte en comfortabele ondergrond zodat jouw kind in alle vrijheid kan spelen, lopen, rennen en liggen!

Een kind houdt zich niet bezig met wat voor vloerbedekking jij hebt liggen

Als een klein kind lekker aan het spelen is dan is het laatste wat er door zijn of haar hoofd rondgaat: ‘Oh, zou dit laminaat, tapijt of vloertegels zijn?’. Hij/zij wil gewoon lekker spelen en nieuwe dingen leren. Hierdoor kan het maar zo gebeuren dat hij/zij per ongeluk de vloerbedekking beschadigd of vies maakt. Dit is al een van de voornaamste redenen dat tapijttegels zo geschikt zijn voor in de kinderkamer, want bij tapijttegels maakt dit een stuk minder uit!

Tapijttegels kun je namelijk eenvoudig schoonmaken of vervangen door een nieuwe tegel. Hierdoor laat een ongelukje als deze geen blijvende sporen achter en hoef jij je, net als je kleine, totaal geen zorgen te maken als er onverhoopt iets zou gebeuren wat een tapijttegel vies of kapot zou maken.

Tapijttegels zorgen voor een rustgevende omgeving in de kamer

Kinderen hebben vaak een korte concentratieboog. Dit houdt in dat deze ook snel overprikkeld kan raken wat hem/haar chagrijnig, moe of in de war kan maken. Vooral wanneer het erg galmt in een omgeving kan een kind daar snel last van hebben. Wanneer jouw kleine lekker aan het spelen is in zijn of haar kamer, dan kan deze aardig wat geluid nog produceren.

 Als dit ook nog eens de hele tijd galmt en terugkaatst dan kan dit te veel impulsen creëren. Tapijttegels staan bekend om hun geluiddempende eigenschappen en zorgen voor een rustige omgeving. Hierdoor heb je minder geluidsoverlast door het hele huis en kan jouw kind langer genieten van zijn/haar speeltijd zonder hoofdpijn of overprikkeling.

Tapijttegels zijn ook hypoallergeen verkrijgbaar

Op jonge leeftijd is het vaak nog even ontdekken of je kleine toevallig allergieën heeft. Mocht dit wel het geval zijn, dan is er nog steeds niks aan de hand! Tapijttegels komen in een gigantische hoeveelheid verschillende soorten en maten, waaronder hypoallergeen! Dit houdt in dat ze speciaal zijn ontwikkeld om geen allergische reacties te triggeren en zo kan jouw kind weer lekker ongestoord zijn/haar gang gaan en doorspelen of een heerlijke nachtrust pakken.

Een warme omgeving door tapijttegels

Tapijttegels zijn een uitstekende keuze om ook nog een klein centje te besparen op de energierekening. Ze beschikken namelijk over goede isolerende eigenschappen die warmte goed vasthouden en een warme, comfortabele omgeving creëren in de kamer waar ze gelegd zijn. Hierdoor hoef je de kachel niet zo hoog te zetten, wat aan het einde van de maand weer een paar centen bespaart. Voor kinderen is het al helemaal belangrijk dat ze comfortabel zijn en in een niet te koude omgeving zitten, wat nog het allerbelangrijkste is in dit hele verhaal!

Iedereen kan tapijttegels leggen

In tegenstelling tot andere vloerbekleding zijn tapijttegels eenvoudig zelf te leggen. Dit bespaart een heleboel problemen bij de installatie en daardoor dus ook een heleboel kosten aangezien je geen monteur langs hoeft te laten komen om het voor je te doen!

Het mes snijdt zich aan twee kanten dus als het op tapijttegels aankomt. Je bespaart kosten bij de aanschaf én de montage! Veel mensen kiezen er ook voor om een aantal extra tegels in te slaan bij de aanschaf van tapijttegels om te zorgen dat ze een paar reserve tegels hebben om beschadigde of versleten tegels te vervangen. Hierdoor kun je binnen een handomdraai, zonder te hoeven wachten op een levering, direct zelfstandig jouw vloer weer spik en span maken!

Waarom dus precies tapijttegels in de kinderkamer?

Mocht je onze vorige blog posts nog niet gelezen hebben, dan zijn er een aantal belangrijke aspecten van tapijttegels die handig zijn om te weten! Tapijttegels brengen namelijk een scala aan voordelen met zich mee ten opzichte van andere soorten vloerbedekking. Kort en bondig opgesomd:

  • Tapijttegels zijn duurzaam
  • Makkelijk te vervangen
  • Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, patronen en maten
  • Ze hebben isolerende eigenschappen
  • Super eenvoudig schoon te maken
  • Een stuk goedkoper dan andere vloerbedekkingen

Zoals je ziet zijn er genoeg redenen om tapijttegels in je huis te gaan gebruiken, maar omdat we ons hier enkel en alleen focussen op het gebruik binnen de speelkamer kun je vast wel inbeelden waarom deze voordelen extra goed tot hun recht komen in deze ruimte!

Tapijttegels zijn toekomstproof

Zoals je waarschijnlijk nu wel doorhebt kun je daadwerkelijk alle kanten op met tapijttegels. Dit zorgt er tevens voor dat je kind, naarmate hij/zij ouder wordt, ook nog eens zijn vloerbedekking zou kunnen aanpassen, mits hij/zij hier behoefte aan heeft. Want we weten allemaal dat ze grote veranderingen kunnen doorgaan tijdens het opgroeien.

Omdat tapijttegels zo eenvoudig te vervangen zijn en je een heleboel verschillende kleuren en patronen hebt (denk aan onze basic tapijttegels, design tapijttegels en premium tapijttegels bijvoorbeeld), heeft jouw kind genoeg opties om door de jaren heen zijn/haar vloerbedekking volledig te personaliseren. Dit scheelt weer gigantisch veel werk en geld ten opzichte van andere soorten vloerbedekking. En mocht jouw kind de tegels die jij hebt uitgezocht nou helemaal prima vinden, kan deze er nog jaren van genieten; tapijttegels hebben namelijk een hele lange levensduur.

Maak het jezelf makkelijk met tapijttegels

Of het nou gaat om onderhoud, vervanging of personalisatie, tapijttegels zijn de oplossing voor jou. Je kan ze eenvoudig schoonmaken met de meest standaard schoonmaakmiddelen die iedereen in huis heeft, als ze helemaal versleten zijn kun je ze gemakkelijk er tussenuit halen en vervangen door een nieuwe tegel en qua kleuren en patronen is er voor ieder wat wils! Al helemaal in ruimtes zoals de kinderkamer, waar slijtage en vlekken nog wel eens willen voorkomen, is dit dé oplossing!

Tapijttegels voor een beter milieu

Deze reden zien mensen nog wel eens over het hoofd, maar is toch een van de allerbelangrijkste aspecten van tapijttegels van het moment! Vandaag de dag wordt het namelijk steeds belangrijker om milieubewuste en duurzame keuzes te maken. Vloerbedekking is daar zeker ook onderdeel van.Tegenwoordig zijn er steeds meer gerecyclede en gebruikte tapijttegels verkrijgbaar op de markt, inclusief bij ons natuurlijk!

Wij sorteren ze ook nog eens met de hand op basis van kwaliteit, en zoeken een nieuw thuis voor deze tegels voor een spotprijs. Het is belangrijk dat we allemaal een steentje bij proberen te dragen aan een groenere toekomst, en dit is een top manier om te beginnen. Wij houden ons graag bezig met duurzaamheid en doen ons uiterste best de beste kwaliteit gebruikte tapijttegels voor de laagste prijs naar een nieuwe eigenaar te brengen!

Zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen zijn er tal van mogelijkheden en beweegredenen om tapijttegels in de kinderkamer te leggen. Toch begrijpen wij als geen ander dat ieder gezin, elke woning en iedereens wensen anders en uniek zijn. Het aanbod van tapijttegels is gigantisch, dus kijk vooral even rond bij ons op de site en doe wat inspiratie op.

Mocht je nog met vragen of opmerkingen zitten, aarzel dan niet en neem contact met ons op! Ook voor advies kun je gerust bij ons terecht, dan beantwoorden onze experts jouw vragen op een professionele wijze en helpen ze jou graag op weg bij het maken van de beste keuze voor jouw situatie!

Deel dit bericht


Je hebt dit product toegevoegd aan de winkelwagen:

slot qris

bonus new member

slot777

slot777

https://kelurahanwahno.kotajayapura.id/wp-includes/js/bonus-new-member/

https://kroya-kroya.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/depo-20-bonus-20/

spaceman

spaceman