nexus slot

depo 25 bonus 25

nexus slot

zeus slot

garansi kekalahan 100

Van idee naar karpet - Sparo Tapijttegels

Van idee naar karpet

Blauw karpet

Van idee naar karpet

Er is steeds meer vraag naar karpetten. Karpetten zijn niet alleen een belangrijk onderdeel van het interieur, maar ze kunnen ook worden gebruikt als een manier om bijvoorbeeld je vloer te beschermen. Karpetten kunnen comfort en stijl toevoegen aan elke kamer in uw huis, en ze zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid van kleuren, stijlen en materialen.

Ook in de zakelijke markt merken wij dat karpetten steeds vaker gebruikt worden. Veel bedrijven gebruiken karpetten (of vloerkleden) om hun merk te promoten of om een statement te maken in hun kantoorruimte. Karpetten zijn een geweldige manier om kleur en stijl toe te voegen aan je kantoor, en kunnen je vloeren beschermen tegen slijtage.

Karpetten op maat

Sparo is gespecialiseerd in karpetten op maat. Maar hoe komen we nu uiteindelijk tot een mooi eindresultaat voor deze vloerkleden (zoals een karpet ook vaak genoemd wordt).

1. Het idee

Het vertrekpunt is altijd het idee wat de klant al deels in zijn hoofd heeft. We kijken hierin naar de ruimte waar het karpet komt te liggen, of er al voorkeuren voor bepaalde kleurstellingen zijn en welke afmeting het karpet ongeveer moet hebben. Vaak ontvangen wij ook een soort van moodboard, waar wij mee aan de slag kunnen.

karpet moodboard 2. Ideeën uitwerken

Onze creatieve tapijtspecialisten gaan vervolgens met elkaar in overleg om de eerste ideeën met elkaar te overleggen. Welke patronen kunnen we gebruiken? Welke kleuren passen goed bij elkaar? Etc.

3. Samenstellen

Vervolgens duiken we ons magazijn in om de ideeën tot leven te weken. We gaan opzoek naar de juiste tapijttegels en proberen hierin zoveel mogelijk rekening te houden met de meest duurzame oplossing. We leggen wat ideeën klaar, maken hier foto’s van en sturen deze naar de klant op.

4. Feedback

Nu is het aan de klant om ons ontwerp te voorzien van feedback. De karpetten zijn in deze fase nog eenvoudig aan te passen. We werken eventueel verschillende ontwerpen uit op basis van de feedback die we ontvangen.

5. Akkoord

Uiteindelijk komen we tot een definitief ontwerp. Het karpet van tapijttegels is af en dienen met Tactiles aan elkaar verbonden te worden.

Blauw karpet

Prijsopbouw karpetten

De prijzen van de karpetten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de moeilijkheidsgraad van het ontwerp, het aantal werkuren en de grootte van het kleed. Wij proberen hier altijd zo transparant mogelijk over te zijn, zodat er geen onaangename verrassingen achteraf zijn.

Heb jij een interesse in een fraai karpet op maat? Neem dan contact met ons op.

Deel dit bericht


Je hebt dit product toegevoegd aan de winkelwagen:

slot qris

bonus new member

slot777

slot777

https://kelurahanwahno.kotajayapura.id/wp-includes/js/bonus-new-member/

https://kroya-kroya.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/depo-20-bonus-20/

spaceman

spaceman