nexus slot

depo 25 bonus 25

nexus slot

zeus slot

garansi kekalahan 100

Sparo innoveert met eerste tapijttegel voor in de douche. - Sparo Tapijttegels

Sparo innoveert met eerste tapijttegel voor in de douche.

tapijttegels douche sparo

Sparo innoveert met eerste tapijttegel voor in de douche.

HERVELD | Na jaren testen, doorontwikkelen en analyseren brengt Sparo vandaag de eerste tapijttegels op de markt die geschikt zijn voor in de douche.

Het nieuwe product is gemaakt van een waterbestendig en antislipmateriaal dat gemakkelijk kan worden geïnstalleerd en gereinigd.

Tapijttegels zijn er al een tijdje, maar ze werden niet beschouwd als een goede optie voor de douche vanwege de gebruikte materialen en het reinigingsproces. Sparo heeft deze problemen opgelost met haar nieuwe product:  ImbremCarpet™.

Voordelen

Sparo zag een toenemende vraag van tapijttegels onder de douche. Medewerker Remon hierover: “Mensen zijn steeds meer op zoek naar comfort. Een zachte tapijttegel die ook nog eens warm aan de voeten aanvoelt is écht iets waar wij een grote markt voor zien.”

Maar dat is niet het enige voordeel wat Sparo ziet: “Niets is zo vervelend als je onder de douche staat te zingen en de hele badkamer galmt mee.” Daarom is een speciaal laagje onder de backing (de onderkant van de tapijttegel) aangebracht die gezang in de douche maximaal absorbeert.

Toekomst

De toekomst van tapijttegels voor in de douche ziet er rooskleurig uit. Met meer en meer mensen die op zoek zijn naar comfort en gemak in hun huis, zal dit product zeker een hit worden. Dus als je overweegt uw badkamer te renoveren, zorg er dan voor dat je tapijttegels van Sparo toevoegt.

Deel dit bericht


Je hebt dit product toegevoegd aan de winkelwagen:

slot qris

bonus new member

slot777

slot777

https://kelurahanwahno.kotajayapura.id/wp-includes/js/bonus-new-member/

https://kroya-kroya.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/depo-20-bonus-20/

spaceman

spaceman