-25%

Tapijttegels 27m² Employ Loop – Grijs W2

tapijttegels 33m² employ loop grijs w2

Tapijttegels 27m² Employ Loop – Grijs W2

98.01 incl. btw per restpartij

Voorraad is op

98.01 incl. btw per restpartij

Deze grijze tapijttegels van Interface Employ Loop zijn erg fraai en zijn uitermate geschikt om te leggen in je kantoor, woonkamer, slaapkamer of andere plekken waar je een mooie nette uitstraling wilt hebben.

  • 0m² beschikbaar
  • Levering 1-3 werkdagen
  • Ophalen mogelijk
Inhoud van deze restpartij: 0mВІ Artikelnummer: *3-GR-W2-7011

Beschrijving

Deze grijze tapijttegels van Interface Employ Loop zijn erg fraai en zijn uitermate geschikt om te leggen in je kantoor, woonkamer, slaapkamer of andere plekken waar je een mooie nette uitstraling wilt hebben.

Deze tapijttegels hebben een Graphlex-backing. Dit is de standaard backing van Interface maar de kwaliteit of prestaties zijn zeker niet standaard. Deze backing wordt gemaakt van een samengestelde stof met gepolymeriseerd koolstof met een laag glasvezel en garandeert maximale vlakte en stabiliteit. De grijze kleur van deze tapijttegel zorgt bovendien voor een rustige frisse look.

Nieuw B-keus houdt in dat er weef en/of productiefouten in de betreffende partijen aanwezig kunnen zijn. Wij sorteren onze nieuw B-Keus tegels uit naar verschillende kwaliteiten en vermelden bij elke aanbieding welke kwaliteit de partij betreft, zo is er voor elk budget een keuze te maken.

Je bestelt de tegels online in onze webshop of je komt langs in onze showroom.

Extra informatie

Afmetingen

Backing (rug)

Geschikt voor

, , ,

Kleur

Kwaliteit

Merk

Onze tapijttegels kennen verschillende kwaliteiten. Iedere tapijttegel heeft één kwaliteitsnorm. Hieronder lees je daar meer over.

Nieuw W1 keus

Onze tapijttegels van W1 kwaliteit zijn nieuwe tegels zonder zichtbare weeffout. Omdat het hier gaat om niet zichtbare weeffouten krijg je een perfecte uitziende tegel voor een voordelige prijs. Deze tapijttegels zijn geschikt voor woonkamers, slaapkamers, showrooms, kantoren of andere ruimtes waar je een mooie vloer wilt hebben liggen.

Nieuw W2 keus

Onze tapijttegels van W2 kwaliteit zijn nieuwe tegels met een zichtbare weeffout. In de professionele markt wordt dit ook wel ‘B-keus’ genoemd. De weeffout ontstaat tijdens het ingewikkelde productieproces van de tapijttegel. Mocht tijdens het productieproces kleurverschil of dikteverschil zijn ontstaan, dan benoemen we dit altijd duidelijk bij onze tapijttegels.

ReUse A

ReUse A tapijttegels zijn zo goed als nieuwe tegels, hierop zijn weinig tot geen oneffenheden te zien. Bij onze gebruikte A tegels is elke afzonderlijke tegel egaal van kleur. Tegels kunnen onderling (lichte) tintverschillen vertonen, dit is niet te voorkomen bij gebruikte tapijttegels. Deze tapijttegels zijn geschikt voor duurzaam gebruik in kantoren en woningen.

ReUse B

ReUse B tegels kunnen enkele oneffenheden vertonen, denk hierbij aan (gedeeltelijke) plat gelopen stukken of tegels waar een kast opgestaan heeft. Onze ReUse B tegels zijn dus gebruikte tegels die (deels) zijn belopen. Ook vertonen de tapijttegels onderling duidelijk tintverschil. Deze tegels zijn ideaal voor gebruik op zolder, schuur, garage, magazijn of tijdelijk gebruik.

ReUse C

Onze ReUse C tapijttegels vertonen oneffenheden, denk hierbij aan vlekken of compleet platgelopen tegels. Deze tapijttegels zijn echt voor tijdelijk niet commercieel gebruik. Denk aan ondervloeren, garages of andere tijdelijke oplossingen.