Dubbelzijdige tapijttegel tape – 25 meter

dubbelzijdige tapijttegel tape 25 meter

Dubbelzijdige tapijttegel tape – 25 meter

9.95 incl. btw

Voorraad is op

9.95 incl. btw

Deze dubbelzijdige tape is speciaal gemaakt voor het bevestigen van tapijttegels aan de ondervloer. Deze Deltec tape zorgt voor een goede verbinding tussen de ondervloer en de tapijttegels.

  • Makkelijk te gebruiken
  • Levering 1-3 werkdagen
  • Ophalen mogelijk
Artikelnummer: 60

Beschrijving

Deze dubbelzijdige tape is speciaal gemaakt voor het bevestigen van tapijttegels aan de ondervloer. Deze Deltec tape zorgt voor een goede verbinding tussen de ondervloer en de tapijttegels.

Zorg voor gebruik dat de vloer stofvrij is, om zo een goede hechting van de tape te garanderen. De tape gebruik je aan de zijkanten van de ruimte en op plekken waar de vloer intensief wordt gebruikt.

Onze tapijttegels kennen verschillende kwaliteiten. Iedere tapijttegel heeft één kwaliteitsnorm. Hieronder lees je daar meer over.

Nieuw W1 keus

Onze tapijttegels van W1 kwaliteit zijn nieuwe tegels zonder zichtbare weeffout. Omdat het hier gaat om niet zichtbare weeffouten krijg je een perfecte uitziende tegel voor een voordelige prijs. Deze tapijttegels zijn geschikt voor woonkamers, slaapkamers, showrooms, kantoren of andere ruimtes waar je een mooie vloer wilt hebben liggen.

Nieuw W2 keus

Onze tapijttegels van W2 kwaliteit zijn nieuwe tegels met een zichtbare weeffout. In de professionele markt wordt dit ook wel ‘B-keus’ genoemd. De weeffout ontstaat tijdens het ingewikkelde productieproces van de tapijttegel. Mocht tijdens het productieproces kleurverschil of dikteverschil zijn ontstaan, dan benoemen we dit altijd duidelijk bij onze tapijttegels.

ReUse A

ReUse A tapijttegels zijn zo goed als nieuwe tegels, hierop zijn weinig tot geen oneffenheden te zien. Bij onze gebruikte A tegels is elke afzonderlijke tegel egaal van kleur. Tegels kunnen onderling (lichte) tintverschillen vertonen, dit is niet te voorkomen bij gebruikte tapijttegels. Deze tapijttegels zijn geschikt voor duurzaam gebruik in kantoren en woningen.

ReUse B

ReUse B tegels kunnen enkele oneffenheden vertonen, denk hierbij aan (gedeeltelijke) plat gelopen stukken of tegels waar een kast opgestaan heeft. Onze ReUse B tegels zijn dus gebruikte tegels die (deels) zijn belopen. Ook vertonen de tapijttegels onderling duidelijk tintverschil. Deze tegels zijn ideaal voor gebruik op zolder, schuur, garage, magazijn of tijdelijk gebruik.

ReUse C

Onze ReUse C tapijttegels vertonen oneffenheden, denk hierbij aan vlekken of compleet platgelopen tegels. Deze tapijttegels zijn echt voor tijdelijk niet commercieel gebruik. Denk aan ondervloeren, garages of andere tijdelijke oplossingen.