nexus slot

depo 25 bonus 25

nexus slot

zeus slot

garansi kekalahan 100

Hoe kies je de perfecte tapijttegel voor je kantoor?

Hoe kies je de perfecte tapijttegel voor je kantoor?

Hoe kies je de perfecte tapijttegel voor je kantoor?

Tapijttegels worden steeds populairder als vloer in nieuw of verbouwde kantoorruimtes. Ze zijn namelijk duurzaam, betaalbaar en er is ontzettend veel keuze. Zo is er altijd een mooie en passende optie voor bij jou op kantoor. 

Bij Sparo hebben we ook veel ReUse tapijttegels die er nog uitzien als nieuw. Dat is extra besparen op je CO2-afdruk én je zakelijke rekening.

De perfecte tapijttegel bij jou op kantoor

We begrijpen dat het moeilijk is om een keuze te maken over de beste tapijttegel. Het is een beslissing voor een behoorlijke tijd en vergt wel wat inschattingsvermogen en oog voor detail. 

Wij hebben een aantal stappen voor je opgeschreven die je helpen bij het kiezen van de meest perfecte tapijttegel voor je kantoor. We geven je alvast een tipje van de sluier over wat je in het artikel hieronder leest:

  • Stap 1: Kijk goed naar de rest van de kantoorinrichting en het interieur;
  • Stap 2: Hou je budget goed in de gaten;
  • Stap 3: Doe inspiratie op voor je kantoorruimte;
  • Stap 4: Vraag een offerte aan en pas aan waar nodig.

Stap 1: Kijk goed naar de rest van je kantoor interieur en inrichting

Je vloer met tapijttegels moet natuurlijk goed aansluiten bij de rest van je kantoorruimte, zeker als je niet van plan bent een nieuw interieur aan te schaffen of je muren te verven. 

Onze tip is daarom om als eerste goed te kijken naar wat je hebt staan in je kantoor. Kijk goed naar de kleuren die je al hebt in bijvoorbeeld bureaustoelen of accessoires. Ga daarnaast ook na welke kleur er op de muren van je kantoor zit en welke kleuren hier voor je vloer goed bij zouden passen. 

Is alles in één neutrale kleur zoals wit, grijs of zwart? Dan is het zeker geen gek idee om een tapijttegel te kiezen met een vrolijke kleur of met meerdere kleuren. Vaak staan dit soort tapijttegels ook goed in grote kantoortuinen. 

Als je meerdere kleuren in je kantoor combineert of je een opvallende kleur als hoofdtoon doorvoert (bijvoorbeeld op je muren), raden we je aan naar een rustige tapijttegel te zoeken in een neutrale kleur.

interface tapijttegels

Stap 2: Hou je budget goed in de gaten

De tweede stap is een budget vaststellen en je hier vervolgens ook aan houden. Tapijttegels zijn er zeker in betaalbare varianten, maar kunnen ook zeker oplopen in prijs met vierkante meter. 

Schrijf dus goed voor jezelf op wat voor tapijttegel je zou willen en kijk wat het budget is. Wanneer je ook weet hoeveel vierkante meters je precies moet betegelen is het helemaal makkelijk zoeken, aangezien tapijttegels per vierkante meter verkocht worden. 

Wat als je gaat zoeken naar tapijttegels, je komt er een tegen die perfect bij jou op kantoor past, maar hij valt buiten je budget? Kijk dan eens in ons tweedehands assortiment! Deze tegels hebben al eens op een vloer gelegen, maar zien er nog perfect uit. 

Wij kopen ook jouw tweedehands tapijttegel graag van je op wanneer je toe bent aan een frisse look op kantoor of in huis. 

Stap 3: Doe inspiratie op voor bij jou op kantoor

Inspiratie opdoen is een belangrijke stap. Misschien heb je ergens anders op kantoor of online wel een aantal hele mooie tapijttegels gezien, maar hoe zouden die eruit zien bij jou? 

Wij raden je aan om eens bij ons in de showroom te komen kijken en je te laten adviseren door onze experts. Zij geven je ook graag een aantal test-tapijttegels mee om een goede “look-and-feel” te krijgen bij de verschillende opties. 

Doe je liever nog wat meer online inspiratie op? Bekijk dan eens onze inspiratie pagina, daar vind je allerlei verschillende soorten tapijttegels in verschillende soorten kantoorruimtes. Er zit vast wel wat bruikbaars tussen!

tapijttegels re use 150m2 castle svad

Stap 4: Vraag een offerte aan

Ben je eruit en weet je welke tapijttegel je wil of twijfel je tussen 2 of 3 verschillende tegels? Schroom dan niet en vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Hierin heb je de mogelijkheid om alles nog eens na te gaan en een afweging te maken tussen de verschillende tegels. Of om te kijken of alle informatie over de door jou gekozen tapijttegel wel echt klopt. 

Het is natuurlijk geen probleem om later nog eens terug te komen en dingen aan te passen of vragen te stellen. 

Extra hulp nodig bij het kiezen van je tapijttegels

Je bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Herveld. Wij denken graag met je mee over verschillende opties om je kantoor bijvoorbeeld nog duurzamer in te richten of om te kijken naar de beste (kleur)combinaties. Kijk hier voor onze openingstijden of bel gerust voor meer informatie.

Deel dit bericht


slot qris

bonus new member

slot777

slot777

https://kelurahanwahno.kotajayapura.id/wp-includes/js/bonus-new-member/

https://kroya-kroya.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/depo-20-bonus-20/

spaceman

spaceman