Goedkope Tapijttegels

Wil je niet teveel betalen voor je tapijttegels? Dat snappen wij! Onze budget tapijttegels zijn namelijk zeer voordelig geprijsd. Ondanks dat dit goedkope tegels zijn, zal de kwaliteit van deze tegels je nog verbazen. Daarom geven wij ook de garantie: Niet goed = geld terug!

Let op: op onze website hebben we een kleine impressie staan van ons complete aanbod. Staat je gewenste tapijttegel er niet tussen, neem dan contact met ons op >

Filter
 • 2245rb (aangepast)

  Tapijttegels Interface Heuga 727 ReUse 17m² – Oranje

  • 17m² beschikbaar
  • Levering 1-3 werkdagen
  • Ophalen mogelijk
  102.85 incl. btw per restpartij
 • KORTING 58.7%
  -59%
  tapijttegels rood/oranje re use c gebruikt
  tapijttegels rood/oranje re use c gebruikt
  ReUse

  Tapijttegels Rood/Oranje – Re Use C – Gebruikt

  2.00 incl. btw per m²
 • KORTING 17.4%
  -17%
  restpartij 25m² oranje w1
  restpartij 25m² oranje w1

  Polichrome – Oranje W2

  ✔️ 60m² beschikbaar
  ✔️ Levering 1-3 werkdagen
  ✔️ Ophalen mogelijk

  5.00 incl. btw per m²
 • KORTING 33.3%

  NIEUW | Tapijttegels kleurenmix – laag geprijsd

  4.00 incl. btw per m²

Onze ReUse tapijttegels zijn onze gebruikte tegels van hoge kwaliteit. Wij sorteren deze met de hand uit naar kwaliteit en geven tapijttegels zo een tweede leven. Duurzaam en voordelig!

Goedkope tapijttegels kopen

Onze goedkoopste tapijttegels zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld in een schuur, slaapkamer, zolder of een andere plek waar je een mooie goedkope partij tapijttegels wilt hebben. We zien ook regelmatig dat deze tapijttegels gebruikt worden in tijdelijke ruimtes. Ook koop je goedkope tapijttegels voor bijvoorbeeld in je voortent, als ondervloer voor je zwembad of gewoon als vloer voor je zolder.

De tapijttegels zijn met zorg uitgekozen en uitgesorteerd waardoor hoge kwaliteit gegarandeerd is. Meer over de kwaliteit van onze tapijttegels lees je hier

Goedkope tapijttegels online bestellen

Sparo heeft de grootste voorraad aan budget tapijttegels van Nederland. Je bestelt ze eenvoudig online via onze webshop. Twijfel je nog? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Herveld. Ook is onze klantenservice tijdens werktijden beschikbaar via zowel chat, telefoon als e-mail.

goedkope tapijttegels sparo

Tapijttegels outlet

Sparo is dé tapijttegel outlet waar je niet alleen een voordelige prijs betaald, maar bovendien ook de duurzame oplossing kiest. Het voordeel van bestellen bij Sparo is dat je een hoogwaardige tegel voor een fractie van de oorspronkelijke prijs kunt aanschaffen. Dit komt omdat onze tapijttegels een kleine weeffout bevatten, of omdat ze al een keer gebruikt zijn. Omdat wij zelf alle tegels sorteren, ben je zeker van een goede tegel voor een goedkope prijs.

 

Waar koop ik goedkope tapijttegels?

Bij Sparo koop je goedkope tapijttegels die bovendien een duurzaam karakter hebben. Je kunt langskomen in onze showroom of ze direct bestellen op onze website.

Wat is goedkoper tapijt of tapijttegels?

Tapijttegels zijn goedkoper dan tapijt. Dit komt met name door zowel de aanschaf als door het onderhoud. Tapijttegels zijn makkelijker te vervangen. Als een tapijt te vies of beschadigd is, moet je het hele tapijt vervangen.

Wat kost tapijttegels?

Tapijttegels kosten tussen de 1 euro per stuk en 10 euro per stuk. Welke prijs je afrekent, hangt af van de kwaliteit, het type, het merk en de eigenschappen.

Wat moet er onder tapijttegels?

Onder tapijttegels leg je een ondervloer of je moet al een gladde ondervloer hebben liggen. Welke ondervloer is afhankelijk van de ruimte en de vloer die er al ligt.