nexus slot

depo 25 bonus 25

nexus slot

zeus slot

garansi kekalahan 100

7 inspiratie tips voor de restanten van je tapijttegels - Sparo Tapijttegels

7 inspiratie tips voor de restanten van je tapijttegels

blauw1

7 inspiratie tips voor de restanten van je tapijttegels

Velen kennen nog wel de aloude Heugaveld tapijttegel, de onverslijtbare en verwisselbare vloerbedekking. Inmiddels zijn er vele varianten op de markt, zowel in kleuren als in materialen en zowel dikkere kwaliteiten als dunnere. Omdat de fabricage in enorme hoeveelheden plaats vindt of omdat een bepaalde kleur uit het assortiment gaat, zijn er regelmatig restpartijen.

Deze restpartijen vinden hun weg naar professionele gebruikers en naar consumenten en dat is een goede zaak met een hoog duurzaamheidsgehalte. Met tapijttegels uit een restpartij tegels ben je voordelig uit. Je betaalt al snel een aanzienlijk lagere prijs voor in vergelijking met een normale bestelling.

Dit voordeel neemt niet weg dat je evengoed prima met een restpartij tegels uit de voeten kunt. Hieronder 7 inspiratie tips:

1. Gebruik tapijttegels in een rijk kleurenpatroon

Heb je een grotere ruimte en wil je toch gebruik van het voordeel van een restpartij tegels? Kies dan voor tegels uit meer dan één restpartij in verschillende kleuren. Zorg ervoor dat de kleuren goed bij elkaar passen en mix en match. Niet te netjes om en om, maar juist een beetje willekeurig. Dat geeft een eigentijds effect.

2. Benut het voordeel voor een kleine ruimte

Misschien heb je een ruimte waar je niet aan vloerbedekking had gedacht. Wellicht was je bang voor vlekken en ander ongemak. Dat is een restpartij tegels een prima oplossing. Tapijttegels lenen zich bij uitstek voor kleine oppervlakken.

Je kunt een paar reservetegels bewaren om een tegel te vervangen wanneer deze onverhoopt zo vuil zou worden dat dit nodig is. Dat zal overigens niet snel het geval zijn want de tegels zijn uitstekend te reinigen.

3. Gebruik tegels uit een restpartij tegen een wand

Zoek je een wandbekleding die helemaal retro is en bovendien geweldig geluiddempend? Dan zijn tapijttegels dé oplossing! Je slaat twee vliegen in één klap: Een betere akoestiek en een gave wand.

Mix Partij Tapijttegels 2

4. Maak meubels van tapijttegels

Een beetje onorthodox misschien, maar je kunt ook meubelen maken van tapijttegels. Door ze te stapelen en op elkaar te lijmen kun je hippe zitobjecten maken. Creëer zo je eigen design poef, bank of stoel. Maak vooraf een ontwerp en berekend hoeveel tegels je nodig hebt.

5. Maak je kantoor huiselijker

Alleen maar gladde vloeren kunnen soms wat kil overkomen. Gebruik dan in een gedeelte van je kantoor tapijttegels om wat warmte te brengen. Voor kantoren zijn er geschikte kleuren die precies de sfeer geven die je zoekt. Professioneel en toch warm.

6. Kies voor ReUse tapijttegels

Wil je topkwaliteit maar dan voor een voordelige prijs? Kies voor ReUse tapijttegels. Deze tegels worden door Sparo ingenomen en uitgesorteerd naar kwaliteiten. Zo zijn onze ReUse A tapijttegels heel erg fraai en bijna niet te zien dat deze veel gebruikt zijn.

7. Ga voor duurzaamheid tijdens je evenement of beurs

Ga je een beurs of tentoonstelling inrichten of wellicht een evenement? Dan is het gebruik van tapijttegels een prima idee. En je kunt heel duurzaam én goedkoop te werk gaan, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Er zijn restpartijen die als een keer gebruikt zijn, maar nog prima opnieuw een ronde mee kunnen.

Ook daarna zullen ze nog niet aan het einde van hun levensduur zijn, want tapijttegels, die voor dit doel zijn gefabriceerd, zijn oersterk. Je kunt op deze manier de planeet én je portemonnee sparen.

Kortom, er zijn talloze toepassingen voor tapijttegels. Het gebruik van restanten tapijttegels biedt voordeel voor bedrijf, consument en, bij recycling, ook nog voordeel voor de planeet. Kijk daarom vooral eens naar het aanbod dat je kunt vinden op onze site en laat je inspireren.

Dus: Wil je niet teveel betalen voor je nieuwe vloer? Met een restpartij tapijttegels profiteer je van het voordeel van mooie tegels en ben je ervan verzekerd dat je nooit teveel betaalt!

Deel dit bericht


Je hebt dit product toegevoegd aan de winkelwagen:

slot qris

bonus new member

slot777

slot777

https://kelurahanwahno.kotajayapura.id/wp-includes/js/bonus-new-member/

https://kroya-kroya.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/depo-20-bonus-20/

spaceman

spaceman