nexus slot

depo 25 bonus 25

nexus slot

zeus slot

garansi kekalahan 100

Interview met Remco Durand - Sparo Tapijttegels

Interview met Remco Durand

interview remco sparo

Interview met Remco Durand

In deze nieuwe reeks van interviews is het de beurt aan onze gewaardeerde collega Remco. Een stille kracht achter de schermen die een belangrijke schakel is in ons ReUse proces.

Wie is Remco?

Ik ben Remco, middelbare leeftijd, jong van geest die bruisend door het leven gaat, het “kijk een vlinder” type. Theoretisch niet zo goed aangelegd, laat maar zien hoe het moet en ik doe het. Heb een flinke rugzak, maar blijf altijd positief.

Wat is jouw rol binnen Sparo?

Tapijttegel sorteerder, magazijn medewerker, en verder alle hand-en-spandiensten die noodzakelijk zijn om de boel op orde te brengen / houden.

Wat spreekt je aan, aan het bedrijf Sparo?

Geen dag is hetzelfde (tenzij er 1000 m2 gebruikte tapijttegels uitgezocht moeten worden) elke partij, elke tegel is anders. We werken in een klein teamverband, en “runnen” de boel samen. Geen baas die de hele dag over je schouder kijkt. Mijn werkgevers laten blijken dat het werk dat wij doen in orde is, ook wordt er samen met ons gekeken naar nieuwe ontwikkelingen.

Hoe belangrijk is duurzaamheid voor jou?

Thuis probeer ik zo veel mogelijk te recyclen, en van niets iets te maken. Gratis dingen ophalen en weggeven doe ik met enige regelmaat.

Heb je nog tips voor bedrijven of particulieren die meer met duurzaamheid bezig willen zijn?

Kijken naar zo efficiënt mogelijk produceren, reguleren is een pré. De oplossing voor alles heb ik niet, maar het begint bij onszelf.

Wil je verder nog wat kwijt?

Ik hoop op meer ontwikkelingen bij ons zodat er nog minder afval de deur uitgaat. Verder vooruit kijken, lange termijn denken en doen.


Deel dit bericht


slot qris

bonus new member

slot777

slot777

https://kelurahanwahno.kotajayapura.id/wp-includes/js/bonus-new-member/

https://kroya-kroya.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/depo-20-bonus-20/

spaceman

spaceman