nexus slot

depo 25 bonus 25

nexus slot

zeus slot

garansi kekalahan 100

Even voorstellen: Marina & Martine - Sparo Tapijttegels

Even voorstellen: Marina & Martine

Marina En Martine Sparo

Even voorstellen: Marina & Martine

Marina

Hoi! Ik ben Marina (links op de foto), woon al jaren samen met mijn vriend en onze 2 kinderen in Kesteren. Begin november heb ik de overstap naar Sparo gemaakt. Hier houd ik me bezig met allerlei zaken; van de verkoop tot aan de magazijnvoorraad.

Eigenlijk val ik niet in een bepaald hokje qua werkzaamheden. Het allerleukste aan mijn werk vind ik de verkoop in ons magazijn, ik ben graag met onze klanten “live” in contact en zie ze graag tevreden naar huis gaan.

Martine

Graag stel ik me via deze weg voor; ik ben Martine den Hartog (rechts op de foto) en sinds begin november werkzaam bij Sparo. Inmiddels 4 jaar woonachtig in Herveld met mijn vriend en 2 kinderen. Met een bouwkundige achtergrond en na 14 jaar in de makelaardij en 6 jaar bij een vloeronderhoudsbedrijf gewerkt te hebben, heb ik mijn passie voor vloeren gevonden binnen Sparo.

Hier ben ik verantwoordelijk voor de zakelijke markt. Uiteraard help ik u samen met Marina ook graag verder in ons magazijn.   Wij zien u graag in onze showroom/magazijn in Herveld, de koffie staat klaar

Deel dit bericht


slot qris

bonus new member

slot777

slot777

https://kelurahanwahno.kotajayapura.id/wp-includes/js/bonus-new-member/

https://kroya-kroya.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/depo-20-bonus-20/

spaceman

spaceman