nexus slot

depo 25 bonus 25

nexus slot

zeus slot

garansi kekalahan 100

Tapijttegels: ideaal voor tijdelijke vloerbedekking - Sparo

Tapijttegels: ideaal voor tijdelijke vloerbedekking

Tapijttegels In Tijdelijke Ruimtes

Tapijttegels: ideaal voor tijdelijke vloerbedekking

Bedrijven en instellingen hebben regelmatig te maken met ruimtes waar een tijdelijke oplossing voor hun vloer moet komen. Je wilt dan geen al te dure vloer leggen omdat je weet dat je deze na een aantal dagen, weken of maanden weer moet verwijderen.

De ideale oplossing voor dit ‘probleem’ zijn tapijttegels. Deze tapijttegels kunnen worden gebruikt als tijdelijke vloerbedekking. En om nog specifieker te zijn: re-use of gebruikte tapijttegels.

Flexibele oplossing voor een tijdelijke vloer

Het voordeel van tapijttegels ten opzichte van andere vloeren is dat je ze extreem snel legt, en ook snel weer kunt weghalen. Perfect dus als tijdelijke vloerbedekking. Bij beurzen of andere evenementen zie je daarom ook vrijwel altijd tapijttegels liggen.

Enkele dagen voordat het evenement gehouden wordt kunnen de tegels gelegd worden, en na afloop als de laatste bezoeker weg is, heb je ze er ook weer razendsnel uit.

Tijdelijke vloerbedekking: voordelige opties

Voor een evenement of andere tijdelijke oplossing heb je in principe geen gloednieuwe vloer nodig. Dit is niet alleen zonde voor de portemonnee, maar ook niet bepaalde duurzaam.

Een veel betere optie is om te kijken naar gebruikte of re-use tapijttegels. Met deze tegels geef je tegels een nieuwe bestemming. Deze tegels zijn uitermate geschikt als tijdelijke vloerbedekking.

Bij een evenement wil je uiteraard wel representatief voor de dag komen. Dit is met onze tapijttegels mogelijk omdat wij alle tegels met de hand uitsorteren. Geen grote beschadigingen of viezigheid op je tapijttegels dus.

Tijdelijke vloeroplossingen

Een evenement zoals een beurs of zakelijke bijeenkomst zijn logische situaties voor een tijdelijke tapijttegelvloer. Maar wist je dat er nog veel meer opties zijn? Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een zolder: vaak wordt deze gebruikt als opslag, en zijn tapijttegels een hele mooie nette oplossing
  • Een studentenkamer: meestal wordt deze maximaal een aantal jaar bewoond. Een tapijttegelvloer is dan een ideale oplossing
  • Tijdelijke kantoorruimte: zit je tussen een verhuizing in, of start je net als ondernemer? Re-use tapijttegels voor kantoor zijn dan echt een aanrader.
  • Een babykamer: na één of twee jaar kun je een nieuwe vloer leggen die meer past bij de levensfase van je kind
  • Een schuur: nieuwe schuur laten bouwen of een huis gekocht waarvan de vloer in de schuur niet top meer is? Leg dan tijdelijk tapijttegels neer, en denk rustig na over een permanente oplossing

Kom eens langs

Wat ons betreft is zien geloven. En wij laten je dan ook graag zien hoe goed onze gebruikte tapijttegels zijn. Ze zijn niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden en daarom gewoon de beste oplossing voor een tijdelijke (of zelfs nieuwe) vloer.

Ben je op zoek naar een tijdelijke oplossing? Kom dan langs in onze showroom in Herveld. Wij hebben de grootste voorraad gebruikte en re-use tapijttegels van Nederland. Wij helpen je graag aan een voordelige en duurzame oplossing voor jouw vloer.

Deel dit bericht


slot qris

bonus new member

slot777

slot777

https://kelurahanwahno.kotajayapura.id/wp-includes/js/bonus-new-member/

https://kroya-kroya.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/depo-20-bonus-20/

spaceman

spaceman