nexus slot

depo 25 bonus 25

nexus slot

zeus slot

garansi kekalahan 100

Tapijttegels leggen: Tactiles en dubbelzijdige tape

Tapijttegels leggen: Tactiles en dubbelzijdige tape

Tapijttegels Leggen Tactiles Sparo

Tapijttegels leggen: Tactiles en dubbelzijdige tape

Bij het leggen van tapijttegels hoef je allang niet meer te denken aan het lijmen van de tegels aan de ondervloer. Nee, dit kan tegenwoordig makkelijker en ook veel netter. Bij vrijwel de meeste vloeren kun je tapijttegels vastleggen door dubbelzijdige tape te gebruiken of door zogenaamde TacTiles in te zetten.

Wat dit is en hoe je dit doet, lees je hieronder ????

Dubbelzijdige tape

Wij hebben dubbelzijdige tapijttape zowel voor het tijdelijk als permanent leggen van tapijttegels. Wij hebben dubbelzijdige linnen expo tape wat inhoudt dat dit ideaal is voor het tijdelijk bevestigen van tapijttegels.

Pas na drie maanden hecht deze tape zich aan de ondergrond zodat deze tape vooral wordt toegepast bij tijdelijke evenementen zoals bijvoorbeeld een beurs, feest of expositie.

Daarnaast hebben we dubbelzijdige tapijttape wat ideaal is voor een permanente hechting van tapijt en vloerbedekking.

Dubbelzijdige Tape Sparo

TacTiles

Tevens hebben wij TacTiles. TacTiles zijn transparante vierkantjes van 75 x 75 mm. 

TacTiles verbinden tapijttegels horizontaal aan elkaar. Daardoor ontstaat een ‘zwevende vloer’ die niet uitzet of krimpt. Zo heb je geen lijm nodig en voorkom je kleverige rommel en beschadiging van de ondervloer. TacTiles zijn dus ideaal om snel, eenvoudig en schoon tapijttegels te installeren.

Je plaatst de TacTile op de hoek van een tegel, waarna je de aangrenzende tegels erop aansluit. De TacTiles zorgen voor een sterk horizontaal verband, maar je kunt de tegels gemakkelijk optillen.

Wil je een tegel vervangen?

Til de oude op, plaats de nieuwe, klaar!  Na de installatie blijft er weinig afval achter. Je hoeft bovendien geen gereedschap schoon te maken of weg te gooien of een emmer lijm te verslepen. Een doos TacTiles van 500 stuks weegt slechts 1 kilo!

Tactiles Sparo

TacTiles stoten nauwelijks chemische stoffen uit en zijn, net als drinkflesjes, gemaakt van PET. Daardoor kunnen ze gemakkelijk worden gerecycled. TacTiles passen binnen alle duurzame certificeringsprogramma’s.

Tapijt dat is geïnstalleerd met TacTiles, kan moeiteloos worden verwijderd, hergebruikt en gerecycled. De ondergrond blijft schoon en de tapijttegels bevatten geen lijmresten. Dat is nog eens goed en duurzaam!

Deel dit bericht


slot qris

bonus new member

slot777

slot777

https://kelurahanwahno.kotajayapura.id/wp-includes/js/bonus-new-member/

https://kroya-kroya.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/depo-20-bonus-20/

spaceman

spaceman