nexus slot

depo 25 bonus 25

nexus slot

zeus slot

garansi kekalahan 100

Hoe maak je je kantoor duurzamer met tapijttegels? - Sparo Tapijttegels

Hoe maak je je kantoor duurzamer met tapijttegels?

Our Office 11

Hoe maak je je kantoor duurzamer met tapijttegels?

Kantoorruimtes, of het nu om een kantoor in een bedrijf gaat of een thuiskantoor, het zijn plekken waar geregeld met stoelen en tafels geschoven wordt. Daarom is het type vloer dat je in een kantoorpand gebruikt een belangrijk aandachtspunt.

Een van de meest geschikte vloersoorten voor in kantoren zijn, vanuit het oogpunt van duurzaamheid tapijttegels. Tapijttegels hebben namelijk flink wat voordelen te bieden.

Tapijttegels kunnen goed tegen zwenkwieltjes van stoelen en/of tafels

Wie kiest voor tapijttegels voor kantoor heeft de garantie op een vloer die prima bestand is tegen de wieltjes die onder bureaustoelen, transportmiddelen en/of bureautafels zitten. Een tapijttegel heeft een sterke basisstructuur, kan veel hebben en gaat daarom lang probleemloos mee.

Op tapijttegels wordt vaak standaard aangegeven in hoeverre ze tegen meubilair kunnen waar zwenkwielen onder zitten. Dit is de zogenoemde PIT-code. Let dus goed op deze code als je op zoek bent naar de meest duurzame soort tapijttegels voor jouw kantoor.

Tegels van tapijt zijn goed om ruimtes op temperatuur te houden

Een ander duurzaam kenmerk van tapijttegelvloeren is het feit dat deze vloerbedekking goed isoleert op thermisch vlak. Met name in het koude najaar, de wintermaanden en het frisse voorjaar houden ze warmte vast en kou tegen. Dit is zeker van belang als je kantoor een betonvloer heeft of wanneer er een kelderruimte onder zit.

Fijn is dat je met gebruik van tapijt op termijn dus ook kunt besparen op de stookkosten. Immers: het blijft in jouw kantoorruimtes of vergaderruimtes langer warm en comfortabel.

Verplaatsing van tapijttegels naar een ander pand is eenvoudig

Mocht je plannen hebben om van kantoorruimte te wisselen, of nieuwe ruimtes gaat betrekken, dan zijn tapijttegels ook ideaal. Je kunt de tegels namelijk gemakkelijk loshalen en in een andere ruimte of een ander gebouw opnieuw gebruiken.

Door het beperkte formaat van de tegels, vaak zo’n 50 bij 50 cm, zijn ze ook gemakkelijk te stapelen en te verplaatsen. Veel makkelijker kun je het jezelf niet maken om je vloerbedekking te recyclen en zo het milieu en je eigen portemonnee te sparen! 

Minder last van contactgeluiden & omgevingsgeluiden

Een zeer prettig kenmerk van tapijt vloerbedekking is dat tapijttegels geluiden goed absorberen en neutraliseren. Tapijt kan geluiden dempen tot wel 25 dB. En dat scheelt natuurlijk best wel wat geluid, zeker als je in een kantoorpand of vergaderruimte zit waar veel bureaustoelen gebruikt worden en iedereen zijn zegje wil doen.

Ook contactgeluiden, bijvoorbeeld wanneer iemand over de vloer loopt met hakken aan, hoor je veel minder als je kiest voor een vloer met tapijt.

combiflor grijs21

Ideaal om een eigen stijl te creëren

Vloerbedekking dat bestaat uit tapijttegels kun je helemaal naar eigen smaak stylen en samenstellen. Tapijttegels zijn namelijk in allerlei stijlen en kleuren verkrijgbaar, zoals blauw, rood, groen en paars. Er is dus keuze in overvloed. Wil je een eigen, unieke kantoorruimte inrichten, dan ga je daar zeker slagen.

Daarbij is het door het compacte formaat van de tegels ook mogelijk om diverse stijlen tegels met elkaar te combineren en zo je eigen patronen en stijl te ontwerpen. Laat je fantasie de vrije loop, want de mogelijkheden qua design zijn met tapijttegels oneindig groot! 

Vloerverwarming én tapijttegels in je kantoorruimte? Geen probleem!

Wil je in jouw kantoorruimte graag vloerverwarming? Dan hoef je je geen zorgen te maken, want de meeste tapijttegels zijn zonder problemen te combineren met vloerverwarming. De warmte doorlaat-weerstand van de meeste tapijttegels is namelijk laag genoeg (maximaal 0,15 m² K/W) om er vloerverwarming mee te combineren.

Vraag altijd voor de zekerheid bij je tapijttegel specialist of de tegels geschikt zijn voor je vloerverwarming.

Onverhoopte schade? Geen paniek: vervangen van tapijttegels is een fluitje van een cent!

Hoewel tapijttegels speciaal gemaakt zijn om in kantoorruimtes en andere commerciële omgevingen gebruikt te worden, kan het natuurlijk altijd gebeuren dat ze beschadigen.

Prettig om te weten is dat je een of meer kapotte of beschadigde tegels dan gemakkelijk en snel los kunt maken en die kunt vervangen. Je hoeft niet de hele vloer te verwijderen. En dat scheelt je natuurlijk een hoop tijd, geld en zeker ook frustratie!

Deel dit bericht


slot qris

bonus new member

slot777

slot777

https://kelurahanwahno.kotajayapura.id/wp-includes/js/bonus-new-member/

https://kroya-kroya.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/depo-20-bonus-20/

spaceman

spaceman