Tapijttegels voor een beurs

Tapijttegels Beurs

Tapijttegels voor een beurs

Bij een beurs is het uiterlijke vertoon natuurlijk zeer belangrijk, aangezien tijdens dit evenement iedereen zich van zijn beste kant moet laten zien. Natuurlijk gaat het ook om de inhoud, maar bij een beurs is veel concurrentie dus een nette ruimte of stand is een must.

Door tapijttegels te gebruiken tijdens de beurs zorg je voor een professionele en warme uitstraling.

Voordelen tapijttegels op een beurs

Tapijttegels zien er natuurlijk niet alleen zeer mooi uit, maar het heeft nog veel meer andere, nuttige voordelen waar je aan kunt denken. Zo dempen tapijttegels namelijk het geluid en zeker tijdens een beurs is dit zeer volledig.

Tijdens een beurs, evenement of congres wordt er natuurlijk veel gepraat en dan zou het jammer zijn als er geluiden zijn, waardoor er flinke afleiding ontstaat.

Bovendien zijn tapijttegels een veilige keuze, aangezien de vloer dan stroef is en je dus geen risico loopt op een uitglijder. Dus ook omwille van die reden is het echt een goed product.

Daarnaast zijn tapijttegels zeer gemakkelijk te snijden, waardoor je zeer flexibel bent met het leggen van de tegels.

Een ander voordeel van tapijttegels is dat je er veel kanten mee op kunt. Het combineren van kleuren bijvoorbeeld, zou een origineel idee zijn op de beursvloer. Maar ook kun je door andere kleuren te kiezen, bepaalde gebieden afbakenen of gebruik maken van wegbewijzering op de vloer.

Project Klm 4

Het snel kunnen leggen & weghalen van tapijttegels is een groot voordeel

Op beurzen wil je als organisator of standhouder de beursruimte snel kunnen opbouwen en ook snel weer kunnen afbreken. En dat betekent dat je een vloerbedekking nodig hebt die flexibel is, razendsnel gelegd en afgebroken kan worden.

Met tapijttegels zit je op de beurs helemaal goed. Deze tegels, die meestal 50 cm bij 50 cm zijn, kun je namelijk heel snel leggen in de door jou gewenste patronen. Is de beurs afgelopen?

Dan kun je de tegels snel weer losmaken en, omdat ze een gelijkmatige vorm hebben, heel eenvoudig op elkaar stapelen om ze op een later evenement weer te gebruiken. Deze hoge mate van mobiliteit bespaart je als beursdeelnemer veel tijd en moeite!

Tapijttegels hebben een professionele & eigentijdse uitstraling

Op beurzen wil het oog ook wat, zo constateerden we al. Met tapijttegels val je visueel op als je de juiste kleuren en patronen kiest. Maar nog los daarvan hebben tegels van tapijt sowieso een professionele, strakke en eigentijdse look die nauwelijks te overtreffen is door andere soorten vloerbekleding.

Wil je modern en bijdetijds voor de dag komen richting (potentiële) klanten en geïnteresseerden? Kies dan voor robuuste en visueel opvallende tapijttegels van een goed merk. 

Hoge isolatiewaarden qua geluid en temperatuur

Boeiend aan tapijttegels is dat deze tegels een bijzonder goede isolatiewaarden hebben. Zeker als er een koele ruimte (denk aan kelders of koude beursvloeren) onder de tapijttegels ligt, ga je merken hoe goed deze tegels de warmte vasthouden.

Daarbij zijn tegels van tapijt stoffen ook ideaal omdat ze contactgeluiden goed neutraliseren. Ze kunnen ervoor zorgen dat je tot wel 25 dB minder geluidsproductie hebt in vergelijking met andere soorten vloerbedekking. En dat is natuurlijk prettig voor je oren. 

Tip: koop altijd wat extra tapijttegels

Ga je gebruikmaken van tapijttegels voor je beursstand? Zorg er dan voor dat je altijd wat reservetegels koopt. Mochten er tegels zoekraken of onverhoopt beschadigen? Dan heb je altijd wat reservetegels liggen om te gebruiken!

Waarom via Sparo.nl?

Natuurlijk wil jij dit tegen een zeer voordelige prijs hebben. Bij ons is dat gelukkig mogelijk om verschillende redenen:

  • Allereerst hanteren wij altijd goedkope prijzen waar je van kunt profiteren, dus dat is al een zeer belangrijk voordeel.
  • Maar wij bieden gebruikte tapijttegels aan, die er nog als nieuw uitzien. Dit is niet alleen zeer duurzaam, maar daardoor ook nog eens extra goedkoop, zoals je ongetwijfeld kunt begrijpen.

Conclusie

Dus voor goede tapijttegels is het aan te raden om onze webshop te bezoeken. Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij bedienen je graag van goed advies, zodat je de juiste keuze kunt maken voor je evenement, beurs, congres of andere gelegenheid waarvoor je tapijttegels wil gebruiken.

Deel dit bericht