nexus slot

depo 25 bonus 25

nexus slot

zeus slot

garansi kekalahan 100

Interview met Marina v/d Sluis - Sparo Tapijttegels

Interview met Marina v/d Sluis

marina vd sluis sparo

Interview met Marina v/d Sluis

In onze reeks van interviews gaan we verder met niemand minder dan Marina v/d Sluis. Marina is al jaren een bekend gezicht voor vrijwel iedere klant van Sparo. Wie is Marina precies en wat is volgens haar de grootste uitdaging van Sparo voor de toekomst?

Wie is Marina?

Ik ben een moeder van twee kinderen en al 11 jaar samen met mijn vriend. Ooit ben ik mijn carrière begonnen met het rijden op een vrachtwagen. Nadat ik gestopt ben met “chauffeuren” heb ik eerst ervaring op gedaan in de verkoop van gebruikt steigermateriaal en ben ik in 2020 begonnen bij Sparo.

Wat is jouw rol binnen Sparo?

Binnen Sparo zorg ik er samen met mijn collega Martine ervoor dat alles loopt. Ik ben onder meer verantwoordelijk voor de voorraad, deze zit dan ook (bijna) helemaal in mijn hoofd. Ik zorg er ook voor dat onze kwaliteit constant is. Het leukste aan werken bij Sparo is dat het afwisselend is: Het ene moment help je een particulier aan een duurzame vloer voor hun woning en het volgende moment help je een projectinrichter bij het inrichten van bijvoorbeeld een kantoorpand!

Hoe belangrijk is duurzaamheid voor jou?

Overal om ons heen zien we het, goede nog bruikbare producten worden “afgedankt” en komen op de afvalberg terecht. Om een gezonde planeet te behouden voor onze kinderen en hun kinderen vindt ik dat wij kritisch moeten kijken naar producten die we makkelijk weggooien, maar die meestal (al dan niet na reparatie) nog prima te gebruiken zijn.
Bij Sparo kan ik er voor zorgen dat de vloeren die normaal op de afvalberg komen, hergebruikt worden. Zo kan ik mijn steentje bijdragen!

Wat is jullie grootste uitdaging voor de toekomst?

Om nog meer tapijttegels te “redden.” Te veel tegels verdwijnen alsnog in de container. Ik hoop dat mensen bewuster omgaan met het weggooien en gebruik gaan maken van ons ReEntry programma. Aan de andere kant hoop ik dat mensen bewuster gaan kiezen voor ReUse en/of productie-uitval tegels. In de combinatie kunnen wij direct uit voorraad grote oppervlaktes voorzien van een duurzame vloer.

Heb je nog tips voor bedrijven die meer duurzaam/circulair willen ondernemen?

Bedenk bij het (her)inrichten van een kantoor of showroom welke inrichting je kan hergebruiken en welke hergebruikte producten je kunt aanschaffen. Deze zijn goed voor de planeet en voor jouw portemonnee!

Deel dit bericht


slot qris

bonus new member

slot777

slot777

https://kelurahanwahno.kotajayapura.id/wp-includes/js/bonus-new-member/

https://kroya-kroya.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/depo-20-bonus-20/

spaceman

spaceman