nexus slot

depo 25 bonus 25

nexus slot

zeus slot

garansi kekalahan 100

Interview met Cees van Gelder van SEBO - Sparo Tapijttegels

Interview met Cees van Gelder van SEBO

sebo cees interview

Interview met Cees van Gelder van SEBO

In onze reeks van interviews gaan we verder met Cees van Gelder. Wij kennen Cees als een bevlogen man met passie voor zijn vak, was tientallen jaren werkzaam bij Interface en heeft inmiddels een nieuwe uitdaging gevonden.

Wie is Cees van Gelder?

cees van gelder sebo Cees van Gelder is een vader van drie kinderen en 5 kleinkinderen geboren in 1962 en is al 34 jaar getrouwd. Cees is 32 jaar werkzaam geweest bij Interface Nederland en is sinds december 2021 begonnen met zijn nieuwe uitdaging als Salesmanager bij SEBO.

Kun je iets meer vertellen over SEBO?

SEBO is fabrikant van borstel- en sledestofzuigers voor dagelijks intensief professioneel en huishoudelijk gebruik. De SEBO-stofzuigers staan voor technische innovatie en intelligente detailoplossingen. Veel goede ideeën van SEBO zijn de maatstaf geworden voor A-kwaliteit stofzuigers, zoals bijvoorbeeld de gepatenteerde Airbelt-stootbescherming en de geïntegreerde accessoires in de SEBO-stofzuigers.

Uniek is dat iedere SEBO machine in de fabriek, die overigens volledig zelfvoorzienend is, in Velbert in Duitsland is gefabriceerd met uitsluitend lokale grondstoffen. Hiermee toont het aan een duurzame optie te zijn op het gebied van stofzuigen. Of het nu gaat om kleine hotelkamers of grote onderwijsinstellingen, het SEBO-assortiment bied altijd de ideale stofzuiger.

Hoe belangrijk is duurzaamheid voor jou?

Duurzaamheid is meer dan een kreet of een commerciële term. Er oprecht voor zorgen dat we meer respect krijgen en respectvol omgaan met alles wat leeft en groeit is een enorme drijfveer om vol in te zetten op duurzaamheid. Ik beoordeel bij iedere beslissing die ik neem of het de duurzame beslissing is en welk voordeel het heeft voor mij of de organisatie ( what’s in for me ). SEBO-stofzuigers gaan bij het juist gebruik en onderhoud in de regel 10-20 jaar mee. Repareren vóór vervangen is hierin heilig.

Kun je iets meer vertellen over jullie ervaring met het schoonmaken van tapijttegels?

Sinds 1994 ben ik betrokken bij het verduurzamen van gebruikt materiaal en voornamelijk tapijttegels. Tapijttegels worden per definitie gemaakt om lang mee te gaan om. Vaak wordt ervoor gekozen om tapijttegels na 50% van zijn mogelijke levensduur te vervangen, omdat de gebruiker niet het juiste onderhoud toe past. SEBO zorgt er met zijn (borstel)stofzuigers voor dat de tapijtpool in de juiste conditie blijft en in combinatie met goed schoonmaak- en periodiek onderhoud valt hier veel winst te behalen.

Wat is jullie grootste uitdaging voor 2022?

Met veel plezier gebruikers en wederverkopers bewust maken van het feit dat stofzuigen met een aangedreven borstel de levensduur van het tapijt enorm verlengd. Naast de levensduurverlengde kwaliteit is borstelstofzuigen ook voor het leefklimaat een enorme boost. Fijnstof in tapijt wordt slecht opgezogen door een reguliere stofzuiger. Een borstelstofzuiger klopt de tapijtpool op en in combinatie met de kwaliteit van de SEBO-stofzuigers zie je het contrast in resultaat. Met de speciale demo-filters kunnen we dit goed zichtbaar aantonen bij gebruikers.

Heb je nog tips voor bedrijven die meer duurzaam/circulair willen ondernemen?

Betrek niet alleen ideeën van duurzame bedrijven in jouw besluitvorming, maar kijk ook samen met studenten ( schoolprojecten ). Zij hebben vaak verfrissende ideeën. Leg de keuze voor duurzaamheid altijd bij de klant neer en creëer bewustwording. Geef de klant altijd twee opties optie 1:  en optie 2: meer duurzamere optie.

Deel dit bericht


slot qris

bonus new member

slot777

slot777

https://kelurahanwahno.kotajayapura.id/wp-includes/js/bonus-new-member/

https://kroya-kroya.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/depo-20-bonus-20/

spaceman

spaceman