nexus slot

depo 25 bonus 25

nexus slot

zeus slot

garansi kekalahan 100

Hoe kun je je huis verduurzamen met tapijttegels? - Sparo Tapijttegels

Hoe kun je je huis verduurzamen met tapijttegels?

Interface Composure Tapijttegels

Hoe kun je je huis verduurzamen met tapijttegels?

Wil jij je woning gaan verduurzamen? Dan kan dit natuurlijk op veel verschillende manieren. Eén van de manieren om dit te doen, en die steeds populairder wordt, is het kopen en (laten) leggen van tapijttegels.

Maar wat is er zo duurzaam aan tapijttegels? En hebben tapijttegels nog andere interessante kenmerken die dit type vloerbedekking aantrekkelijk maken? In dit artikel lees je hier alles over.

Dit maakt tapijttegels zo duurzaam

De reden dat tapijttegels zo duurzaam zijn, ofwel: lang meegaan en het milieu minimaal belasten, is het gegeven dat ze een lange levensduur hebben. Goede tapijttegels slijten niet snel en kunnen er jarenlang tegenaan. Besluit je daarom om tapijttegels aan te schaffen om je vloer mee te bekleden, dan kies je voor optimale duurzaamheid. 

De isolerende en geluiddempende werking van tapijttegels

Fijn en duurzaam aan tapijttegels is dat ze een isolerende werking hebben. Tapijt is ideaal materiaal om de kou vanuit bijvoorbeeld de ondervloer of kelder tegen te houden. Dit merk je als je met blote voeten over tapijttegels loopt. Doe dat maar eens op parket of laminaat vloer en je voelt direct het verschil.

Nog los van de thermische isolerende werking, isoleren tapijttegels ook op het niveau van geluid. Anders dan bij houten vloeren heb je bij tapijtvloeren een stuk minder last van klikkende hakken, omgevingsgeluiden of vallende voorwerpen.

Ook ben je direct van het gekraak af, waar je bij laminaat of parket wel last van kunt hebben. Tapijttegels vangen namelijk geluiden op en neutraliseren die!

Er zijn veel stijlen, motieven en varianten tapijttegels beschikbaar

Omdat tapijttegels een modulair type vloerbedekking is, kun je hiermee op tal van manieren variëren. Zo is het mogelijk om diverse kleuren tegels of patroontegels door elkaar te gebruiken en op een leuke manier te combineren. Houd je meer van één specifiek patroon of design?

Ook dan heb je als consument voldoende keuze als je de collectie van tapijt winkels of meubelzaken doorzoekt. Tapijt is namelijk beschikbaar in tal van moderne kleuren, zoals blauwe tapijttegels, rode tapijttegels, groene tapijttegels en zelfs paars

Eenvoudig te vervangen, mocht dat nodig zijn

Een fijn kenmerk van tapijttegels is ook het feit dat deze eenvoudig te vervangen zijn. Mocht er onverhoopt een tegel beschadigd raken, bijvoorbeeld doordat je er verf op hebt geknoeid of er een brandende peuk op is gevallen, dan kun je je vloer snel repareren door er een (of indien nodig meer) tapijttegels uit te halen en die voor nieuwe exemplaren kunt vervangen.

Zorg er om deze reden voor dat je altijd wat extra tapijttegels koopt als je een nieuwe tapijt vloer gaat leggen of je muur met tapijttegels wilt bekleden. Dan heb je altijd wat tegels op reserve, mocht dat in noodgevallen nodig zijn.

tapijttegels trap

Tapijttegels kun je prima gebruiken bij vloerverwarming

Fijn aan tapijttegel is dat je deze vloerbekleding zonder problemen kunt gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Mocht je dus vloerverwarming hebben of deze willen gaan installeren, dan hoef je je niet druk te maken over het tapijt! Zo combineer je op een slimme manier het aangename met het nuttige!

Ook ideaal om op kantoor te gebruiken

Het mooie van tapijt is dat dit materiaal goed bestand is tegen zwenkwielen. Je kunt tapijttegels dan ook, mits goed verlijmd, prima gebruiken in je thuiskantoor of in je kantoorpand. De wieltjes onder meubels, stoelen en transportkarren beschadigen je tapijt niet. En dat scheelt een hoop ellende. Klik hier voor onze kantoor tapijttegels.

Steeds duurzamer materiaal

Tegenwoordig zijn tapijttegels steeds meer gemaakt van duurzaam materiaal. Dit laat onze partner Interface ook zien met hun CO2 negatieve tapijttegels: de Embodied Beauty™-collectie. Deze collectie bestaat uit zeven verschillende product-stijlen geïnspireerd door en ontwikkeld met respect voor de natuur. Zo is dus de levensduur niet alleen lang, maar is de productie ook steeds vaker duurzamer.

Een voordelige keuze

Ten slotte is nog belangrijk om op te merken dat tapijt een voordelig soort vloerbekleding. Zeker als je kiest voor een speciaalzaak met aanbiedingen, kun je vaak mooie deals scoren. Succes bij het uitzoeken en geniet van het prachtige resultaat.

Deel dit bericht


slot qris

bonus new member

slot777

slot777

https://kelurahanwahno.kotajayapura.id/wp-includes/js/bonus-new-member/

https://kroya-kroya.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/depo-20-bonus-20/

spaceman

spaceman