nexus slot

depo 25 bonus 25

nexus slot

zeus slot

garansi kekalahan 100

▶ Tapijttegels gebruiken of vloerbedekking? - Sparo Tapijttegels

Waarom kies je voor tapijttegels?

Tapijttegels Of Vloerbedekking

Waarom kies je voor tapijttegels?

Als je op zoek bent naar een goede en nette oplossing om je vloer een nieuwe uitstraling te geven dan heb je veel opties. Denk aan laminaat, pvc vloeren, houten vloeren, tapijt en ook tapijttegels.

Wil je voor een praktische en zachte vloer gaan, dan kom je al snel uit bij het leggen van tapijt of tapijttegels. Het dilemma waar veel mensen mee worstelen is: wat is nu de beste optie?

In dit artikel leggen we uit wat de voordelen zijn van het leggen van tapijttegels ten opzichte van kamerbreed tapijt.

Tapijttegels en een ondervloer?

Tapijttegels kunnen direct op de ondervloer gelegd worden. Dit is ideaal want je hoeft hierdoor geen extra ondervloer te plaatsen. Dit maakt het leggen van tapijttegels al een stuk interessanter dan tapijt. Let er wel op dat de ondervloer hard en egaal is en dat er geen lijmresten of andere oneffenheden aanwezig zijn op de vloer.

Tapijttegels zijn eenvoudig te leggen

In tegenstelling tot andere vloeren zijn tapijttegels eenvoudig te leggen. Je hebt geen ondervloer nodig en tevens geen eerdere ervaring met het leggen van tapijttegels. Bij het leggen van kamerbreed vloerbedekking is ervaring en (enige) technische kennis wel vereist.

Zorg in ieder geval voor een goede voorbereiding en materiaal. Een scherp stanley/haak-mes voor het snijden van de tapijttegels is bijvoorbeeld aan te raden maar ook een (witte) stift, rolmaat en eventueel een slaglijnmolen. Ga secuur te werk en werk vanuit het midden van de ruimte naar de wanden toe.

Eenvoudig om te hergebruiken

Tapijttegels zijn in tegenstelling tot kamerbreed tapijt makkelijker in hergebruik. Dit maakt tapijttegels in ieder geval al een heel stuk duurzamer. Het zit namelijk zo: ga je verhuizen of wil je een andere ruimte voorzien van tapijttegels dan is het erg gemakkelijk om de tegels uit de vloer te halen, deze te verzamelen en in een andere ruimte te leggen. Voor vloerbedekking over de hele breedte van een kamer is dit vanzelfsprekend een stuk lastiger.

Net zo mooi als kamerbreed tapijt

De kwaliteit van de tapijttegels zijn tegenwoordig erg goed. Zo is de kwaliteit van al onze tapijttegels gewaarborgd doordat wij iedere tapijttegel die wij binnen krijgen met zorg uitsorteren. Het voordeel dat de kwaliteit zo hoog is, is dat je het naadloos kunt leggen. Hiermee creëer je een look die kamerbreed vloerbedekking geeft, maar dan met tapijttegels.

Tapijttegels zijn goedkoper dan tapijt

Over het algemeen kun je stellen dat tapijttegels een stuk goedkoper zijn dan tapijt. Tapijttegels koop je via Sparo bijvoorbeeld al vanaf ongeveer €3,- per vierkante meter (vanaf 60m²). Bij regulier tapijt zal de prijs over het algemeen hoger uitvallen en dan komen er ook nog extra kosten bij voor het laten leggen door een professional.

Meer mogelijkheden

Met tapijttegels kun je veel kanten op. Je kunt gebruik maken van decoratieve randen, creatieve figuren/patronen, verschillende kleuren gebruiken etc. Je kunt zelfs ieder jaar variëren mocht je dat interessant vinden.

Ben jij overtuigd van tapijttegels?

Dat kunnen wij ons voorstellen. Tapijttegels zijn relatief goedkoop, duurzaam, kwalitatief zeer goed en je kunt er alle kanten mee op. Voor een overzicht van onze tapijttegels kun je hier terecht. Direct een vraag? Vul dan ons contactformulier in.

Deel dit bericht


Je hebt dit product toegevoegd aan de winkelwagen:

slot qris

bonus new member

slot777

slot777

https://kelurahanwahno.kotajayapura.id/wp-includes/js/bonus-new-member/

https://kroya-kroya.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/depo-20-bonus-20/

spaceman

spaceman