nexus slot

depo 25 bonus 25

nexus slot

zeus slot

garansi kekalahan 100

Hoe kies je de juiste kleur voor een tapijttegel? - Sparo Tapijttegels

Hoe kies je de juiste kleur voor een tapijttegel?

tapijttegels mix1

Hoe kies je de juiste kleur voor een tapijttegel?

Heb je plannen om je vloer een keer onder handen te nemen? Dan ben je wat ons betreft slim bezig als je kiest voor tapijttegels. Tapijttegels zijn lekker warm aan de voeten, hebben een geluiddempende werking, zijn gemakkelijk zelf te leggen en zijn een goede keuze als je last hebt van hooikoorts.

Het fijne aan tapijttegels is verder ook het feit dat ze lang meegaan, in allerlei kleuren te verkrijgen zijn en dat er een ruime keuze is aan stijlen, patronen en kleuren. Maar laatstgenoemd punt is voor veel mensen lastig als ze zich oriënteren op een geschikte tapijttegel.

Welke kleur kun je het beste kiezen? In dit artikel lees je alles over hoe je op een slimme manier de juiste kleur tapijttegel kunt uitzoeken en kopen. 

Stem de kleur af op de functie van de tapijttegels

De kleurkeuze van je tapijttegels is altijd afhankelijk van de functie van het tapijt, ofwel: welk doel je met de tapijttegels voor ogen hebt. Wil je een ruimte bijvoorbeeld visueel groter laten lijken, dan is het verstandig om lichtkleurige tapijttegels te gebruiken, zoals lichtgrijs of beige.

Is de bedoeling vooral om een moderne look te creëren? Dan kun je voor kleurige tapijttegels gaan of voor tapijttegels met eigentijdse patronen en motieven. Een warme en authentieke look kun je bereiken door gebruik te maken van warme kleuren. Denk hierbij aan kleuren als donkerrood, groen of speciale kleurtinten als aardebruin.

Gebruik een accentkleur die ergens anders in je interieur terugkomt

Een goede tip om veilig een geschikte kleur te vinden voor je tapijttegels, is door je interieur qua kleuren goed te analyseren. Kies één van de accentkleuren in je interieur uit voor je tapijttegels. Je kopieert hierbij dus eigenlijk een al bestaande interieur kleur naar je tapijttegels.

Door deze tactiek te gebruiken, weet je zeker dat de kleur van je tapijttegels goed matcht met de rest van de woonkamer, hal of slaapkamer.

Neem een waaier met voorbeeld kleuren mee

Bij veel stoffeerders of tapijttegel winkels kun je gratis kleurwaaiers krijgen, die je mee naar huis kunt nemen om de juiste kleur te kunnen bepalen. Ideaal is dat je met deze hulpmiddelen heel precies het gewenste kleuraccent en de kleursterkte kunt afstemmen op andere kleuren in huis, door de waaier met die kleuren te vergelijken.

Zo weet je in elk geval zeker dat je een perfecte kleurenmatch hebt, waarbij de kleuren en kleuraccenten van je tapijttegels en de rest van je interieur niet met elkaar vloeken.

Of neem de juiste kleuren mee naar de tapijtzaak

Andersom kan het natuurlijk ook: je kunt kleuren die je in je interieur gebruikt meenemen naar de tapijtwinkel, zodat je de tapijttegel kleur hier perfect op af afstemt. Je kunt denken aan losse voorwerpen, zoals een vaas met een specifieke kleur. Zijn de voorwerpen te groot, dan is het aan te raden om een scherpe kleurenfoto te maken van de kleur(en) die je wilt hebben. Een medewerker kan je dan goed helpen om de juiste kleur tapijttegels te vinden.

Deel dit bericht


slot qris

bonus new member

slot777

slot777

https://kelurahanwahno.kotajayapura.id/wp-includes/js/bonus-new-member/

https://kroya-kroya.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/depo-20-bonus-20/

spaceman

spaceman