nexus slot

depo 25 bonus 25

nexus slot

zeus slot

garansi kekalahan 100

Maak kennis met Interface Composure - Sparo Tapijttegels

Maak kennis met Interface Composure tapijttegels

Interface Composure Tapijttegels

Maak kennis met Interface Composure tapijttegels

Hoe voelt het om natuurlijke elementen naar binnen te halen? Dat ervaar je met de tapijttegels van Interface Composure.

De Interface Composure tapijttegels zijn op dit moment één van onze bestverkochte tapijttegels en daarom vonden wij het tijd om wat meer te vertellen over deze unieke tapijttegels.

Natuurlijke elementen

Het grootste uiterlijke kenmerk van de Composure tapijttegels van Interface is dat het natuurlijke elementen bevat. Het patroon van de Composure is namelijk geïnspireerd op natuurlijke rotsformaties en creëert een rustig, comfortabel oppervlak.

Interface Composure Tapijttegels Grijs

Vooral de natuurlijke overgangen in het kleurgebruik is iets wat direct opvalt bij deze tapijttegels. Doordat de Composure ‘richtingloos’ is ontworpen kun je er alle kanten mee op in je kantoor, showroom of een andere ruimte waar je een nette en professionele sfeer wilt creeëren.

Veel kleuren mogelijk

De Composure lijn is in heel veel verschillende kleuren tapijttegels beschikbaar. Er zijn maar liefst zestien neutrale kleurstellingen bedacht die allen zijn geïnspireerd op rotsformaties over de hele wereld. Je hebt de keuze uit felle kleuren, pastel kleuren en uiteraard ook wit en zwarte kleurstellingen. Doordat de tegels richtingloos te leggen zijn kun je ook prachtig verschillende kleuren met elkaar combineren.

Tapijttegels 4169073 W1 01
Een felle kleur van onze Composure tapijttegels

Backing opties

De backing is de rug (onderkant) van de tapijttegels. Klinkt niet zo heel spannend misschien, maar deze is belangrijker dan je in eerste instantie misschien denkt. De rug zorgt vaak voor extra demping, akoestische verbeteringen en fijne legmogelijkheden.

De standaard backing van Composure tapijttegels is de Graphlex®-backing. Deze backing staat bekend om een mooie mix van duurzaamheid, comfort, goede akoestische prestaties en een extreem lange levensduur. Wil je nog meer dan dit? Dan is er ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld voor SONE backing te gaan.

Geschikt voor

De Composure tegels zijn uitermate geschikt om te leggen in ruimtes waar je een nette, rustige natuurlijke uitstraling wil creëren. Vaak zie je dit terug in kantoren. Dit is ook de bestemming van veel van onze Composure tapijttegels. Maar deze tegels zou je bijvoorbeeld ook prima kunnen gebruiken om je wat saaie zolder in een handomdraai om te toveren tot een gezellige natuurlijk ogende ruimte.

Je kunt met onze specialisten altijd eens van gedachten wisselen om tot het juiste advies te komen. Heb je interesse in onze Composure tapijttegels? Neem dan contact met ons op.

Deel dit bericht


slot qris

bonus new member

slot777

slot777

https://kelurahanwahno.kotajayapura.id/wp-includes/js/bonus-new-member/

https://kroya-kroya.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/depo-20-bonus-20/

spaceman

spaceman