nexus slot

depo 25 bonus 25

nexus slot

zeus slot

garansi kekalahan 100

6 inspirerende ideeën voor jouw tapijttegel vloer ???? - Sparo

6 inspirerende ideeën voor jouw tapijttegel vloer

Inspiratie Tapijttegels

6 inspirerende ideeën voor jouw tapijttegel vloer

Heb je al een keuze gemaakt of je tapijttegels kiest als vloer voor jouw woning of een zakelijke ruimte? Een verstandige keuze, want tapijttegels zijn zeer veelzijdig en je kunt er echt heel veel verschillende kanten op.

Deze veelzijdigheid houdt ook in dat je erg creatief kunt zijn met het leggen van deze tapijttegels. In dit blogartikel laten we graag 6 inspirerende vloeren zien waar tapijttegels zijn gebruikt.

Zakelijk met een speelse strakke tint

Tapijttegels Inspiratie 1

Hierboven zie je een uitstekend voorbeeld van een creatieve manier van tapijttegels in een zakelijke omgeving. De verschillende grijze kleuren zorgen voor een nette uitstraling maar door de tegels om en om te leggen creëer je tevens een speels effect.

De extra kleuren maakt het geheel af. Hierdoor krijg je een minder ‘corporate’ gevoel en zorg je op een eenvoudige manier voor meer kleur in je kantoor.

Breng eenheid met wanden

Tapijttegels Inspiratie 2

In de afbeelding hierboven zie je een ‘kantoortuin’ maar wel eentje die zeer mooi is afgewerkt met de keuze van tapijttegels. Hier is gekozen om de tapijttegels te laten matchen met de gekleurde wanden.

Aan de voorkant van deze afbeelding zie je de roze tapijttegel kleur in combinatie met de roze wand en verderop in het kantoor is dit met de gele tapijttegels gedaan. De tip die je hier dus mee kunt nemen is dat je niet alleen uit je vloer inspiratie haalt, maar ook uit bijvoorbeeld de wanden en de combinatie met tapijttegels.

Vergeet je meubelen niet

Tapijttegels Inspiratie 3

We hadden het net over je vloer in combinatie met de wanden maar je kunt natuurlijk ook je tapijttegels afstemmen op het meubilair wat je hebt (of andersom). In bovenstaand voorbeeld is duidelijk te zien dat er gekozen is om de nadruk te leggen op groen. Dit zorgt voor een natuurlijke en misschien zelfs wel duurzame look van deze ruimte.

Kleur op de kinderkamer of speelkamer

Tapijttegels Inspiratie 4

Door het combineren van verschillende kleuren tapijttegels maak je de ideale vloer voor kinderkamers: vrolijk, speels en kleur! Het voordeel hiervan is dat je zelf controle hebt over welke kleuren tapijttegels je kiest en hoe je ze legt.

Zo creëer je een speelse look voor de slaapkamer van je kinderen, of misschien wel je eigen slaapkamer?????

De nette look voor in je showroom

Tapijttegels Inspiratie 5

De tapijttegel zien wij heel erg veel terugkomen in showrooms. Reden hiervoor is dat tapijttegels eenvoudig te vervangen zijn en hiermee een duurzaam karakter hebben. Een ander voordeel is dat je, zoals hierboven te zien is, een zakelijke look kunt creëren maar tegelijkertijd speelse elementen kunt integreren. Dit maakt een tapijttegel voor showrooms vaak de ideale oplossing voor de vloer.

Ga voor je huisstijl

Tapijttegels Inspiratie 6

Onlangs legden wij tapijttegels bij de voetbalclub hier in de regio. Je raadt vast al wel wat de kleuren van deze voetbalclub zijn? Juist, rood en zwart. Je ziet hier een eenvoudige manier, namelijk het combineren van twee kleuren tegels, die zorgt voor een herkenbare uitstraling.

Maak gebruik van de veelzijdigheid van tapijttegels

Doordat er tapijttegels zijn in alle soorten en maten kun je er echt heel veel kanten mee op. Je kunt kleuren combineren, materiaal combineren, legrichting veranderen of kleuren laten matchen met meubilair of wanden. Heb je nog wat inspiratie nodig? Neem dan contact met ons op, wij kunnen altijd met je meedenken.

Deel dit bericht


slot qris

bonus new member

slot777

slot777

https://kelurahanwahno.kotajayapura.id/wp-includes/js/bonus-new-member/

https://kroya-kroya.cilacapkab.go.id/wp-includes/css/depo-20-bonus-20/

spaceman

spaceman