Tapijttegels Interface Scandinavian – W1/Grijs

tapijttegels interface scandinavian w1/grijs

Tapijttegels Interface Scandinavian – W1/Grijs

8.47 incl. btw

Voorraad is op

8.47 incl. btw

Deze grijze tapijttegels zijn van de bekende Interface Scandinavian collectie en zijn ideaal om te leggen in ruimtes waar je een duurzame en professionele vloer wilt hebben liggen.

  • 0m² beschikbaar
  • Levering 1-3 werkdagen
  • Ophalen mogelijk
Beschikbaar: Uitverkocht Artikelnummer: 3-GR-W1-3001

Beschrijving

Deze grijze tapijttegels zijn van de bekende Interface Scandinavian collectie en zijn ideaal om te leggen in ruimtes waar je een professionele vloer wilt hebben liggen. Deze tegels zijn ongebruikt en voor iedereen die voor een duurzame oplossing wilt gaan.

Nieuw W1 tapijttegels zijn ongebruikte tapijttegels die wij met de hand uitgesorteerd hebben en weinig tot geen oneffenheden vertonen. Deze tapijttegels zijn bijna niet van nieuwe tegels te onderscheiden en zijn geschikt voor showrooms, kantoren en woningen.

Je kunt deze tapijttegels direct bestellen via onze webshop of ze komen bekijken in onze Showroom in Herveld.

Extra informatie

Afmetingen

Backing (rug)

Geschikt voor

, , , , , ,

Kleur

Kwaliteit

Merk

Onze tapijttegels kennen verschillende kwaliteiten. Iedere tapijttegel heeft één kwaliteitsnorm. Hieronder lees je daar meer over.

Nieuw W1 keus

Onze tapijttegels van W1 kwaliteit zijn nieuwe tegels zonder zichtbare weeffout. Omdat het hier gaat om niet zichtbare weeffouten krijg je een perfecte uitziende tegel voor een voordelige prijs. Deze tapijttegels zijn geschikt voor woonkamers, slaapkamers, showrooms, kantoren of andere ruimtes waar je een mooie vloer wilt hebben liggen.

Nieuw W2 keus

Onze tapijttegels van W2 kwaliteit zijn nieuwe tegels met een zichtbare weeffout. In de professionele markt wordt dit ook wel ‘B-keus’ genoemd. De weeffout ontstaat tijdens het ingewikkelde productieproces van de tapijttegel. Mocht tijdens het productieproces kleurverschil of dikteverschil zijn ontstaan, dan benoemen we dit altijd duidelijk bij onze tapijttegels.

ReUse A

ReUse A tapijttegels zijn zo goed als nieuwe tegels, hierop zijn weinig tot geen oneffenheden te zien. Bij onze gebruikte A tegels is elke afzonderlijke tegel egaal van kleur. Tegels kunnen onderling (lichte) tintverschillen vertonen, dit is niet te voorkomen bij gebruikte tapijttegels. Deze tapijttegels zijn geschikt voor duurzaam gebruik in kantoren en woningen.

ReUse B

ReUse B tegels kunnen enkele oneffenheden vertonen, denk hierbij aan (gedeeltelijke) plat gelopen stukken of tegels waar een kast opgestaan heeft. Onze ReUse B tegels zijn dus gebruikte tegels die (deels) zijn belopen. Ook vertonen de tapijttegels onderling duidelijk tintverschil. Deze tegels zijn ideaal voor gebruik op zolder, schuur, garage, magazijn of tijdelijk gebruik.

ReUse C

Onze ReUse C tapijttegels vertonen oneffenheden, denk hierbij aan vlekken of compleet platgelopen tegels. Deze tapijttegels zijn echt voor tijdelijk niet commercieel gebruik. Denk aan ondervloeren, garages of andere tijdelijke oplossingen.