-43%
ACTIE

Restpartij Tapijttegels 60m2 Composure Colourblend

composure mix1 (aangepast)

Restpartij Tapijttegels 60m2 Composure Colourblend

500 incl. btw per restpartij

Voorraad is op

500 incl. btw per restpartij

Deze kleurrijke combinatie van tapijttegels bieden wij aan als restpartij van 60m². Deze tegels zijn geschikt om te leggen in iedere ruimte. De mooie kleurencombinatie geeft een vrolijke touch aan je ruimte en zorgt bovendien voor een warm gevoel. (Let op: maar 1 partij beschikbaar)

Inhoud van deze restpartij: 0m² Artikelnummer: Composure-Mix
Offerte aanvragen >

Beschrijving

Deze kleurrijke combinatie van tapijttegels bieden wij aan als restpartij van 60m². Deze tegels zijn geschikt om te leggen in iedere ruimte. De mooie kleurencombinatie geeft een vrolijke touch aan je ruimte en zorgt bovendien voor een warm gevoel.

Wij sorteren onze tegels uit naar verschillende kwaliteiten en vermelden bij elke aanbieding welke kwaliteit de partij betreft, zo is er voor elk budget een keuze te maken. Deze set aan tegels zijn nieuwe tegels maar kunnen enkele oneffenheden vertonen. Deze tapijttegels zijn bijna niet van nieuwe tegels te onderscheiden.

Je kunt deze tapijttegels direct aanvragen via onze webshop of ze komen bekijken in onze Showroom in Herveld.

Onze tapijttegels kennen verschillende kwaliteiten. Iedere tapijttegel heeft één kwaliteitsnorm. Hieronder lees je daar meer over.

Nieuw W1 keus

Onze tapijttegels van W1 kwaliteit zijn nieuwe tegels zonder zichtbare weeffout. Omdat het hier gaat om niet zichtbare weeffouten krijg je een perfecte uitziende tegel voor een voordelige prijs. Deze tapijttegels zijn geschikt voor woonkamers, slaapkamers, showrooms, kantoren of andere ruimtes waar je een mooie vloer wilt hebben liggen.

Nieuw W2 keus

Onze tapijttegels van W2 kwaliteit zijn nieuwe tegels met een zichtbare weeffout. In de professionele markt wordt dit ook wel ‘B-keus’ genoemd. De weeffout ontstaat tijdens het ingewikkelde productieproces van de tapijttegel. Mocht tijdens het productieproces kleurverschil of dikteverschil zijn ontstaan, dan benoemen we dit altijd duidelijk bij onze tapijttegels.

ReUse A

ReUse A tapijttegels zijn zo goed als nieuwe tegels, hierop zijn weinig tot geen oneffenheden te zien. Bij onze gebruikte A tegels is elke afzonderlijke tegel egaal van kleur. Tegels kunnen onderling (lichte) tintverschillen vertonen, dit is niet te voorkomen bij gebruikte tapijttegels. Deze tapijttegels zijn geschikt voor duurzaam gebruik in kantoren en woningen.

ReUse B

ReUse B tegels kunnen enkele oneffenheden vertonen, denk hierbij aan (gedeeltelijke) plat gelopen stukken of tegels waar een kast opgestaan heeft. Onze ReUse B tegels zijn dus gebruikte tegels die (deels) zijn belopen. Ook vertonen de tapijttegels onderling duidelijk tintverschil. Deze tegels zijn ideaal voor gebruik op zolder, schuur, garage, magazijn of tijdelijk gebruik.

ReUse C

Onze ReUse C tapijttegels vertonen oneffenheden, denk hierbij aan vlekken of compleet platgelopen tegels. Deze tapijttegels zijn echt voor tijdelijk niet commercieel gebruik. Denk aan ondervloeren, garages of andere tijdelijke oplossingen.