Leer ons kennen: Rémon

Remon Sparo Tapijttegels

Leer ons kennen: Rémon

Remon (online marketeer)

Mijn naam is Rémon, vader van twee kinderen en gek van voetbal en online marketing.

Bij Sparo ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de webshop en de daarbij gerelateerde online marketing activiteiten.

Voor mij is dit een enorm leuke uitdaging omdat ik op online vlak veel de touwtjes zelf in handen heb. Dit houdt concreet in dat ik de strategie bepaal: hoe gaan we om met social media, hoe ontwikkelen we de site verder en welke SEO-activiteiten kunnen we ontplooien?

Ik ben nog relatief kort in dienst bij Sparo, maar zo voelt het absoluut niet. De informele sfeer en de korte lijntjes binnen Sparo spreken mij heel erg aan. Ik heb ook absoluut het gevoel dat we het met z’n allen doen. Het is dan ook heel erg gaaf om met z’n allen, een relatief klein team, het bedrijf verder uit te bouwen met de grote ambities die we toch zeker ook hebben.

Mijn wekelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit het vullen van de webshop met nieuwe producten, het schrijven van blogartikelen, het optimaliseren van de website, optimaliseren van categorieën, social media (deels) beheren, linkbuilding etc.

Een vrij brede set aan werkzaamheden, maar dat maakt het ook uitdagend en leuk.

Ik voorzie voor Sparo nog enorm veel groei. We zien een mooie duurzame groei en het is mooi om te zien dat een grote internationale speler zoals Interface de meerwaarde van Sparo al heeft ontdekt.

Samen met Interface en met ons eigen team zie ik ons de komende jaren nog verder groeien met een aantal mooie ideeën en initiatieven die op de planning staan.

De gebruikte en re-use tapijttegels die wij aanbieden zijn absoluut van de beste kwaliteit en dat maakt het ook extra leuk om deze (vooral online) bij het grote publiek onder de aandacht te brengen.

Mijn persoonlijke doelstellingen voor de rest van dit jaar is het verder professionaliseren van de website en meer organisch bezoek via Google binnen te halen.

Deel dit bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *